Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

Ankaraspor'a mağlup olduktan sonra yarın Nazilli Belediyespor ile Bursa'da, ardından Pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Bursaspor Teknik Direktörü, geçen hafta takımın başında ilk kez sahaya çıkmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Şengül: "İleriye Ümitle Bakıyorum"

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, Ankaraspor mağlubiyetinin ardından oyuncuların özverili performansıyla ileriye umutla bakmaya devam ettiğini belirtti. Oyuncuların morallerinin düşük olduğunu ancak sahada gösterdikleri reaksiyonun, ileriye güvenle bakmalarına neden olduğunu ifade etti. Şengül, önlerindeki Nazilli Belediyespor ve Altınordu maçlarını "hayati öneme sahip" olarak nitelendirerek, bu müsabakaların kazanılması gerektiğini vurguladı. Oyuncuların mücadeleci ve istekli bir performans sergileyeceğini söyleyen Şengül, taraftarın da desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Yönetimin üzerine düşeni yapmaya çalıştığını ifade eden Şengül, ligin son maçına kadar Bursaspor'u yaşatmak için mücadele edeceklerini söyledi. Geriye düşülebilecek ve kötü oynanabilecek maçlar olacağını ancak önemli olanın sezonu nasıl bitirebildikleri olduğunu belirten Şengül, maddi imkanların çözülmesiyle birlikte farklı bir Bursaspor ortaya çıkacağına inandığını dile getirdi. Takımda eksiklikler bulunduğunu ancak bu eksiklikleri çalışarak gidermeye çalıştıklarını belirten Şengül, altyapıdan tanıdığı oyuncularla çalıştığı için bu çocuklara güvendiğini ifade etti. İlk maçlarında kaybetmelerine rağmen oyuncuların gösterdiği reaksiyondan memnun olduğunu dile getiren Şengül, özgüven sağlandığında takımın daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını söyledi.

Şengül: "Ölüyü Dirilten Taraftarımız Var"

Bursaspor'un uzun yıllar Süper Lig'de mücadele ettiğini hatırlatan Şengül, taraftarın önemine vurgu yaparak, "Ölüyü dirilten bir taraftar grubumuz var. O taraftarımıza da ihtiyacımız var. Oyuncularımızı teşvik edici destekler bekliyoruz." dedi. Yeniden yapılanma sürecinde Bursaspor'un potansiyeline inandığını belirten Ümit Şengül, taraftarın desteğiyle birlikte daha güçlü bir takım olacaklarına inandıklarını ifade etti.