BUSKİ uyardı! Bursa'da su kesintisi

BUSKİ uyardı! Bursa'da su kesintisi

"BUSKİ Genel Müdürlüğümüz İşletmeler 1. Bölge Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi'nin tamamı, Üçevler Mahallesi'nin Küçük Sanayi batı kısmında (İzmiryolu caddesi ile Çalı yolu arasında kalan ticari bölge) ve civarında 05.01.2017 tarihinde 08:00 - 16:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebilecektir." 

 

BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre; yapılacak çalışmalar nedeniyle Yıldırım İlçesi Şirinevler, Değirmenönü, Arabayatağı, Samanlı ve Millet mahalleleri ile civarında 5 Ocak Perşembe günü (YARIN) ile 4 Şubat Cumartesi tarihleri arasında; 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su, belirtilen zamandan daha önce verilebileceği için vatandaşların duyarlı olmaları istendi.

NİLÜFER'DE DE SU KESİNTİSİ VAR

Yapılan açıklamada şöyle: "BUSKİ Genel Müdürlüğümüz İşletmeler 1. Bölge Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi'nin tamamı, Üçevler Mahallesi'nin Küçük Sanayi batı kısmında (İzmiryolu caddesi ile Çalı yolu arasında kalan ticari bölge) ve civarında 05.01.2017 tarihinde 08:00 - 16:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebilecektir."