Kate Middleton'ın Kanser Olduğunu Açıkladığı Video Yapay Zekayla Mı Üretildi?

Kate Middleton'ın Kanser Olduğunu Açıkladığı Video Yapay Zekayla Mı Üretildi?
Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser olduğunu açıkladığı video uzun bir süredir kamudan uzak kaldıktan sonra paylaşıldı.

Ancak, bu videoya yapılan yapay zeka iddiası büyük tartışmalara yol açtı. Prenses Middleton, ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından kanser olduğunu ve önleyici kemoterapi gördüğünü duyurdu. Ancak paylaşılan videoya pek çok kişi şüpheyle yaklaştı. Sosyal medyada ortaya atılan yeni iddia ise görüntülerin yapay zeka ile üretildiği yönünde.

Videoyu En İnce Ayrıntısına Kadar İncelediler

Galler Prensesi Kate Middleton'ın, bir parkta otururken dünyaya kanser teşhisini anlattığı video, önemli bir olay haline gelirken, komplo teorisyenleri videoyu detaylı bir şekilde inceleyerek onun yapay zeka ürünü olduğunu iddia etti.

Kate Middleton 7 Sene Önce de Aynı Kazağı Giymişti

Kate Middleton'ın kanser olduğunu açıkladığı video sonrasında, Prens William ve Prens Harry'nin 7 yıl önce çekilen görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılan videolardan biri haline geldi. Çünkü her iki videoda da Kate'in üzerinde aynı kazak vardı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan birinde "Kate için dua etmeye devam edin." ifadeleri kullanıldı.

Videoda Galler Prensesinin Parmağındaki Yüzük Kayboldu

Kate Middleton'ın videosunun gerçek olmadığı iddialarına yönelik bir diğer kanıt evlilik yüzüğü oldu. Prensesin yüzüğünün videonun 1.19. saniyesinde ortadan kaybolduğu görüldü. Sosyal medyada Kate'in videosuna ilişkin bir diğer konu ise Prensesin arkasında görülen bitki ve ağaçlardaki yaprakların hiç kıpırdamaması oldu. Yapay zekanın geldiği noktayı göz önünde bulundurarak, Galler Prensesi Kate Middleton'ın videosunun yapay zeka ürünü olma ihtimali, kimseyi şaşırtmadı.