Zengin İş Adamının Oğlu, Trafik Kazasından Sonra Annesi Tarafından Olay Yerinden Kaçırıldı

Zengin İş Adamının Oğlu, Trafik Kazasından Sonra Annesi Tarafından Olay Yerinden Kaçırıldı
Geçtiğimiz Cumartesi gecesi, 31 Mart'ta saat 02.00 sıralarında, zengin bir iş adamının oğlu olan 24 yaşındaki Sastre Filho, kumarhaneden çıktıktan hemen sonra lüks aracıyla bir trafik kazasına karıştı.

Geçtiğimiz günlerde Sao Paulo kentinde yaşanan ve bir kişinin ölümüne neden olan trafik kazasının ardından gözler yine zengin ve etkili ailelerin üzerinde. 31 Mart gecesi, kumarhaneden çıkarken kontrolünü kaybeden genç sürücü Sastre Filho'nun neden olduğu kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Filho lüks aracıyla, yolda seyreden 52 yaşındaki Ornaldo Viana'nın aracına çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle Viana olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine kısa sürede ulaşan Filho'nun annesi Daniela Cristina Andrade, oğlunu hızla olay yerinden uzaklaştırdı ve böylece genç sürücüye alkol testi yapılamadı.

annesi-tarafindan-kacirildi2.jpg

Kazanın hemen ardından annesi tarafından kaçırılan Filho, toplumdan gelen yoğun tepkiler sonucu üç gün sonra polise teslim oldu. Avukatının açıklamasına göre Filho'nun alkol testi sonuçları temiz çıktı.

Olay, Türkiye'deki benzer bir dava olan yazar Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin karıştığı kazayı hatırlattı.

Filho, yapılan yasal işlemlerin ardından 500 bin real (yaklaşık 100 bin TL) kefaletle serbest bırakıldı. Filho'nun avukatı, müvekkilinin Viana'nın ailesine yardım etmek istediğini, ancak bu teklifin karşı taraf tarafından kabul edilmediğini belirtti.