Emeklilere Çarşamba müjdesi! Hiçbir ek koşul olmadan EMEKLİLERE 12.500 TL para ödenecek

Emeklilere Çarşamba müjdesi! Hiçbir ek koşul olmadan EMEKLİLERE 12.500 TL para ödenecek
Hiçbir ek koşul olmadan EMEKLİLERE 12 500 TL para ödenecek: Emeklilere Çarşamba müjdesi-  Bu haberde, emekliler için çok güzel bir fırsattan bahsedeceğiz. Bir banka, emeklilere 12 500 TL'ye kadar ekstra para veriyor. Bakalım bu fırsat nasıl işliyor. Yapı Kredi, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanyayla emeklilere 12 500 TL'ye kadar ekstra para verilecek. Eğer bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, acele edin! Çünkü bu kampanyadan faydalanmak için son tarih 31 Mart 2024. Yapı Kredi'ye başvurunuzu yapmanız gerekiyor. Banka bu kampanyayı uzatıp uzatmayacağına dair henüz bir bilgi vermedi. [caption id="attachment_1409085" align="alignnone" width="857"] #image_title[/caption]

Yapı Kredi Emekli Promosyon Kampanyası: 12.500 TL'ye Varan Nakit Avantajları!

Mart 2024'te başlayıp ay sonuna kadar devam eden bu özel kampanya, Yapı Kredi'nin değerli müşterilerine sunduğu bir fırsat penceresidir. SGK emekli aylığınızı üç yıl boyunca Yapı Kredi üzerinden almayı taahhüt ederseniz, 12.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz. Bu kampanya kapsamında, emekli aylığınızın miktarına göre belirlenen dört farklı promosyon diliminden birinde yer alacaksınız.

Promosyon Miktarları ve Koşullar:

  • 3.499 TL'ye kadar net gelir için 4.500 TL,
  • 3.500 TL ile 7.499 TL arası net gelir için 5.250 TL,
  • 7.500 TL ile 9.999 TL arası net gelir için 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri net gelir için 7.500 TL nakit promosyon ödenmektedir.

Ek Ödül Fırsatları:

Kampanyadan maksimum faydayı sağlamak için sunulan ek ödüller de bulunmaktadır:
  1. Ek Ödül Taahhütnamesi imzalandıktan sonraki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi halinde 1.500 TL ek nakit ödül,
  2. Aynı dönemde asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması durumunda 2.000 TL ek ödül,
  3. Yapı Kredi Mobil uygulamasına ilk defa giriş yapmak veya yeniden aktif kullanmaya başlamak ile 1.500 TL ek nakit ödül kazanabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Ek ödüller, promosyon taahhütnamesinin iptal edilmemesi ve belirtilen şartların sağlanması durumunda, ilk maaş ödemenizi aldığınız ayı takip eden ay içinde hesabınıza yatırılacaktır.
  • Dijital aktiflik, ek ödül taahhütnamesinin imzalanmasından önceki 90 gün boyunca Yapı Kredi Mobil'e giriş yapmamış kullanıcıların, taahhüt imzalandıktan sonra uygulamayı aktif kullanmaya başlaması ile sağlanır.
  • Dijital aktiflik kampanyasından yararlanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar verirlerse, kampanyadan faydalanamazlar.
Bu kampanya, Yapı Kredi'nin emeklilere özel olarak hazırladığı avantajlı ve kapsamlı bir tekliftir. Emekli maaşınızı Yapı Kredi üzerinden alarak bu cazip promosyonlardan ve ek ödül fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, belirtilen tarihler arasında bankanın ilgili şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz. Yapı Kredi ile finansal ihtiyaçlarınızı karşılarken, hayatınızı kolaylaştıracak nakit avantajlarından maksimum derecede faydalanın!