Galatasaray kupayı kaldırdı

Galatasaray kupayı kaldırdı

Türk Telekom Arena stadını dolduran binlerce taraftar meşaleler ve tezahüratlarla Arena'yı inletti. Yorucu bir sezonun sonunda mutlu sona ulaşan Sarı kırmızılılarda şampiyonluk kupası kaptan Selçuk İnan'ın kollarında yükseldi.

Galatasaray 'da şampiyonluk coşkusu... 20'nci şampiyonluğuna ulaşarak 4. yıldızı takan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'ya üzeri açık otobüsle gitti. Florya'ya gelen yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar, takımlarını meşale ve tezahüratlarla stada uğurladı. TT Arena Stadı'nda Galatasaray tribünleri 4'üncü yıldız kutlamasına özel pankartlar hazırladı.

Tesislerin önünde toplanan çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, tezahüratlarla futbolcular ve teknik heyete sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular da el sallayarak, taraftarlara karşılık verdi.

TARAFTARLARDAN 'ŞAMPİYON' TEZAHÜRATLARI

Galatasaray Futbol Takımı'nı taşıyan üstü açık otobüs 2 saatlik İstanbul turunun ardından şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya geldi. Takımı stat girişinde yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar coşkuyla karşıladı. Meşaleler yakan taraftarlar, "Şampiyon Galatasaray" tezahüratları yaptı.

ARENA'DA GÖRSEL ŞÖLEN

Kutlamaların adresi olan Türk Telekom Arena'da ise büyük coşku yaşandı. Tribünleri tıklım tıklım dolduran sarı kırmızılılar bu kez maç heyecanı için değil takımlarının 4'üncü yıldızını kutlamak için takımlarının yanındaydı. Müthiş bir görsel şölene sahne olan kutlamada taraftarlar konuk sanatçıların şarkılarıyla coştu.



AHÇILAR, MALZEMECİLER SAHNEDE

İlk olarak Galatasaray’ın kazandığı şampiyonlukta perde arkasında emeği geçenler sahneye davet edildi. Florya Mein Oktay Tesislerinde görev yapan malzemeciler, şöförler, top toplayıcılar, ahçılar, lojistik destek sağlayanlar, sağlık kurulu, fizyoterapistler, idari ekip kısaca tüm tesis personeli kupa töreninde sahneye çağrıldı.



SNEJDER'E REMİX, UMUT'A ANKARA'NIN BAĞLARI

Teknik heyetten sonra futbolcular tek tek sahneye davet edildi. Galatasaraylı tüm futbolcular sahneye kendi seçtikleri parçalar eşliğinde çıktı. Muslera, ülkesinin bayrağını takarak sahneye çıktı ve madalyasını aldı. Melo ise 3 çocuğu ile beraber Pitbull sevinci yaparak sahneye çıktı. Umut Bulut ise Ankaralı olduğu için “ Ankara’nın bağları” parçası ile Ankara havası oynayarak çıktı. Wesley Sneijder ise büyük alkış eşliğinde Galatasaray bayrağını sallayarak yabancı ve seyircileri coşturan bir remix ile çıktı. Sneijder podyumda kalarak madalyasını almadan önce Galatasaray tribünlerine üçlü çektirdi. Daha sonra Wesley Sneijder, mikrofonu kaptı ve Türkçe 'Fener Ağlama' diye bağırınca TT Arena’da bir kez daha Mustafa Sandal’ın parçasının Galatasaray’a uyarlandığı 'Fener Ağlama' klibi çalındı.



ARENA'DA KADIKÖY POZU

20.şampiyonluğunu elde eden Galatasaray takımı sevincini sarı kırmızılı taraftarlar ile doyasıya kutlarken kupayı aldıktan sonra Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadında sevinci ve pozu tekrarladı. Galatasaray takımı toplu halde kupaya koşarak, Kadıköy'de 2011-2012 s
ezonunda verdiği pozu tekrar etti. Gecenin sonunda ise şampiyonluk kupasını kaptan Selçuk İnan takım arkadaşlarıyla birlikte kaldırdı.