Bayram Tatili Sonrası Dönüşler Başladı: Otoyollarda Yoğunluk Var

Bayram Tatili Sonrası Dönüşler Başladı: Otoyollarda Yoğunluk Var
Ramazan Bayramı dolayısıyla Marmara ve Ege Bölgesi'nden İstanbul ve çevre illere dönüş yapan tatilciler, İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yoğunluğa neden oldu.

Ramazan Bayramı sebebiyle İstanbul-İzmir Otoyolu'nda, özellikle Osmangazi Köprüsü ve civarında trafik yoğunluğu artmaya devam ediyor. Marmara ve Ege Bölgesi'nden dönen tatilciler, İstanbul ve çevre illere dönüş yolunda büyük bir hareketlilik oluşturuyor.

İstanbul'a gidiş yönünde, Yalova ve Bursa güzergahları başta olmak üzere Osmangazi Köprüsü'ne doğru ilerleyen araçlar yoğunluk yaratıyor. Özellikle Gemlik ve Orhangazi bölgelerinde araç kuyrukları kilometrelerce uzanıyor. Gişe alanlarında ise araçların yoğunluğu nedeniyle uzun beklemeler yaşanıyor.

Bayram tatili ve dönüş süresince yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgemek amacıyla trafik ekipleri, güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı.

Yoğun kontrol ve denetimlerle, sürücülere daha dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuluyor. Trafik ekipleri, olası kazaları önlemek ve trafik akışını düzenlemek için yoğun çaba sarf ediyor.