İzmir'de Bulunan Kemiklerin 6 Sene Önce Firar Eden Askere Ait Olduğu Belirlendi

İzmir'de Bulunan Kemiklerin 6 Sene Önce Firar Eden Askere Ait Olduğu Belirlendi
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir vatandaş tarafından ormanlık alanda keşfedilen insan kemiklerinin 6 sene önce firar eden bir uzman çavuşa ait olduğu belirlendi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Ansızca Mahallesi'nde bir vatandaş, keçilerini otlatırken jandarma üniforması içinde insan kemikleri fark etti. Durumu hemen jandarmaya bildiren vatandaşın ihbarıyla birlikte bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede, kemiklerin yanında bir tabanca, kimlik ve cep telefonu bulundu. Kimlikteki bilgiler üzerine, cesedin 6 yıl önce Ulucak Jandarma Karakolu'ndan firar eden ve o tarihten bu yana izine rastlanamayan Uzman Çavuş M.F'ye ait olduğu belirlendi.

Adli İnceleme Başlatıldı

Uzman Çavuş M.F.'nin cesedi, savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan adli süreç devam ederken, uzman çavuşun ölüm nedeni ise yapılacak otopsi sonucu netlik kazanacak.

Şahsın ölümüyle ilgili detaylar henüz netleşmezken, 2018 yılında hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Ancak kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonucunda ortaya çıkacak.