“Giymiyorsan Giydir, Giymiyorsan Dönüştür.”

“Giymiyorsan Giydir, Giymiyorsan Dönüştür.”

Pek çok farklı marka tarafından da hayata geçirilen ‘Dünya Geri Dönüşüm Haftası’na Tilla Silk markası da Nilüfer Lions Kulübü ve Look Creative Group iş birliğiyle katkı sağlıyor. Tilla Silk, Nilüfer Lions Kulübü ve Look Creative Group, ‘Giymiyorsan Giydir, Giymiyorsan Dönüştür’ projesinin duyurulması için Alaçatı Muhallebicisi FSM Bulvarı’nda düzenledikleri basın kahvaltısı ile basın mensuplarını ağırladı.

Basın kahvaltısına katılan Tilla Silk Nesrin Ösme ile Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Serpil Tunçsiper ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptıkları basın açıklamasında projenin detaylarını paylaştılar. Geri Dönüşümün çevreye ve doğaya katkısının altını çizerek, çok önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve tüm Bursalıların bu projeye destek olmalarını beklediklerini ifade ettiler. Tilla Silk Nesrin Ösme ve Nilüfer Lions Başkanı Serpil Tunçsiper ile Yönetim Kurulu üyeleri yanlarında getirdikleri kıyafetleri geri dönüşüm kutularına bırakarak projenin ilk adımını atmış oldular.

Proje için hazırlanan ‘geri dönüşüm kutuları’ Tilla Silk mağazalarına ve belirlenen pek çok faklı noktaya yerleştirilecek. Doğaya duyarlı bireyler bu noktalara gelerek kullanmadıkları kıyafetlerini bu kutulara gönderecek. Toplanan ürünlerin kullanılabilecek durumda olanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kullanılmayacak durumda olanlar ise Geri Dönüşüm fabrikalarına verilerek yeniden hayat bulması sağlanarak ekolojik fayda sağlanacak.

HEM İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR, HEM DE ÇEVREYE KATKI SAĞLANIYOR!

Projenin iki türlü amacı bulunmaktadır; kullanılabilir durumda olan ürünler, ihtiyaç sahiplerine iletilecek. Kullanılmayacak durumda olan ürünler ise hammadde olarak değerlendirilecek.