'İnallar Hayat' daire sakinleri tanışma partisinde buluştu

'İnallar Hayat' daire sakinleri tanışma partisinde buluştu

20.000 m² gibi büyük bir alan üzerinde yükselen projede, geniş bir yeşil alan çevresinde konumlanan 12 blokta deprem yönetmeliğine uygun, radye temel ve drenaj sistemi gibi detayları ile dikkat çeken ısı, su ve ses yalıtımına sahip 156 daire bulunuyor. 10.000 m2 park alanı bulunan İnallar Hayat’ta Kuzey Ege ve Marmara bitki örtüsüne ait onlarca çeşit ağaç ve bitkinin yanı sıra bir zeytin koruluğu bulunuyor. Yapı kalitesinin yanı sıra sosyal olanaklarıyla da ilgi çeken projede, yürüyüş parkurları, kafe, dinlenme alanları, çocuk oyun odaları, fitness alanı, yoga ve pilates stüdyoları, basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, buhar odaları ve yüzme havuzu gibi hayatımıza renk katan imkanlar bulunuyor. Daha konforlu bir hayat vaat eden İnallar Hayat projesinde bulunan; site içerisinde lobi alanı, her daire için 2 araçlık otopark, otoparklardan katlara direkt ulaşımı sağlayan asansörler, çöp odaları, daire içinden kontrol edilebilen yerden ısıtma sistemi ve jeneratör gibi ayrıntılar hayatı daha da kolaylaştırmak için öne çıkan ve diğer projelerde bulunmayan özelliklerden bazıları. Daire dışı detaylarda olduğu gibi daire içerisinde de en kaliteli markalar ve malzemeler tercih ediliyor. İntema mutfak, Siemens ankastre ürünler, Vitra banyo dolapları, Hansgrohe bataryalar, Philippe Starck tasarımı Duravit klozetler, Hüppe duşakabin ve ThyssenKrupp asansör ile site sakinleri için kaliteli ve lüks bir yaşamın anahtarı oldu.

İnallar, dairelerin tamamının satıldığı ve yüzde 80 doluluk oranına ulaşıldığı projeyi tanışma partisi ile taçlandırdı. İnallar Hayat, sitenin sosyal alanında havuz başı tanışma partisinde daire sahiplerini tanıştıracak ve komşuluk ilişkilerini güçlendirecek bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Site sakinleri tarafından merakla beklenen tanışma partisinde, Dj Fatih sevinç, Jazz Sanatçısı Sanat Deliorman ve ekibi sahne aldı.

Çocuk parkında hazırlanan çocuk aktiviteleri ile sitenin çocuk sakinleri de hayatlarının en eğlenceli gecelerinden birini geçirdi.

İnallar Hayat proje koordinatörü Senem İnal ‘’ bu akşamki tanışma partimizle İnallar Hayat görevlerimi tamamladım, şimdi İnallar Hayat 2’ye, yeni komşulara, yeni dostlara gidiyorum.’’ diyerek 2. projenin hazırlık aşamalarında olduğuna değindi.

İnallar Hayat 2, Balat’ta 22 .000 m2 alan üzerinde yükseliyor. 13 bloktan oluşan projede, 4 farklı tipte 3+1, 3+1 çatı dubleks, 3+1 bahçe katı ve 4+1 olmak üzere 193 daire bulunuyor. Farklı bir deyişle 7 ayrı tarzda yaşam alanı sunuluyor. İnallar Hayat 2’de 3+1 konseptiyle öne çıkıyor. Geniş imkanlı sosyal alanlar ve çocuk öncelikli alanlara ayrıca önemin verildiği projede yaklaşık 80 araçlık misafir otoparkı da bulunuyor. Lansman öncesi ön talep aşamasında olan İnallar Hayat 2 projesinde ev sahiplerine ödeme kolaylığı da sağlanıyor. Ödemenin yüzde 50’sinin nakit, kalan yüzde 50’lik kısmın 24 ay faizsiz taksitlendirilmesi de mümkün.