Erkeklerin aksesuar dünyası...

 Kabul edelim kiaksesuarlar bayanların olduğu kadar beylerin de zevkli ve şık görünmelerini sağlıyor. Doğru giysilerle doğru yerlerde aksesuar kullanırsanız tüm ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Kıyafetlerinizin ve stilinizin tamamlayıcısı olan aksesuar ve bijuteri sektörü beyler için de vazgeçilmezler arasına yerleşmiştir.
Kol düğmeleri, kişiliğinizi yansıtan en önemli aksesuarlardandır. Piyasada çeşitli tasarımlarda kol düğmeleri mevcut iken seçim yapmak zor olmasa gerek. İlk dikkat edilmesi gereken  hem stil hem de renk olarak üzerinize giydiğiniz ceketinize ve gömleğinize uyumlu olmasıdır. Sonrasında ise kararmamış metalik yapı ve deforme olmamış model özellikleri önem taşır.

Kravat ise seçtiğiniz gömlek, pantolon ile ceket arasında bir geçiş görevi görür. Bu seçim renk ve desen seçimi olarak dolabınıza yansımalıdır. Kravatlar birkaç sezondur incelmeye başladı ve aynı zamanda parlak ve naylon görünümlü kravatlar tarih oldu. Yaratıcı ve orijinal kravatlar kullanmaya çalışmalısınız
 
Cep mendili kullanacaksanızonun da gömlek ve ceket uymuna dikkat ederken bir de yanına kravat uyumunu eklemek gerekli olacaktır. Aynı desende bulamazsanız bile uygun doku ve renk tonlarında olmasına lütfen dikkat edelim. Cep mendili kullanırken dikkat gereken noktalardan biri ise onun biçimidir. Seçtiğiniz çeşitli katlama biçimli mendiller sizi hem klasikhem sportif gösterebilir
 
Çoraplarınızın, pantolon veya ayakkabınız ile uyumlu olmasına çalışınız. Klasik giysiyle daha koyu renk ve bilekli çoraplar tercih edilirken; Spor tarzda ise renkli, bileksiz ve hatta desenli tercih edilebilir. Spor ayakkabınız beyaz değilse lütfen beyaz çorapları yeniden diriltmeyelim.
 
Kemer  ve ayakkabı uygunluğuna lütfen özen gösterin. Malzeme olarak deri tercih ediyorsanız her ikisi de deri, süet tercihiniz ise her iki parça da süet olmalıdır. Klasik rugan kemerleri lütfen kot pantolonlarda gözümüze sokmayınız.
 
Saat,sizin hakkınızda çok şey söyleyebilir.Başka hiçbir aksesuardan kullanmayacaksanızgiyiminizi tamamlayacak marka saatler tercih etmelisiniz. Stiliyle, rengiyle ve bileğinize uyumuyla düzgün saatler beyler için en önemli aksesuarlardandır.
 
Çantanızıngörüntüsüne olduğu kadar işlevselliğine de özen gösteriniz. Bel çantası veya yine bele tutturulan cep telefonu kılıflarından lütfen acilen uzak durunuz. Bu stil sizi oldukça demode gösterecektir. Genelde  takım elbiselerle kullanmak için koyu renk ve sade evrak çantalarını tercih ediniz. Spor çantalarda da çok fazla yazılı modeller göze karmaşık görünebilir. Spor dikişlerle süslenmiş modeller hem şık hem de kaliteli bir etki yaratacaktır.
 
Takılarda ise küpe kullanımı eski sezonlara göre oldukça artış göstermiştir. Artık toplumun cinsiyet dışı aksesuar bakış açısı ortadan kalkmıştır. Sadece tek kulağa değil her iki kulağa da ve hatta birkaç delik modası başlamıştır. Model tercihlerinde genellikle taş ve ufak halkalar görülmektedir.
Beylerin bileklerinde de çeşit çeşit ve renk renk bileklikler görmeye başladık. Çelik, deri, sicim ve döküm malzemeleri kullanılarak farklı tarzlar vitrinleri süslemektedir.
 
Ve sonundaunutmayın kicebinizden çıkaracağınız ve üzerinizde taşıyacağınız  herşey doğrudan sizin imajınızı etkilerBu nedenle kullandığınız para kabındankaleminizin kalitesine kadar giyiminizle uygunluğuna özen gösteriniz

Önceki ve Sonraki Yazılar
Gizem ANSIN Arşivi