Mehmet Hasanoğlu İyi Parti İl Başkanı adaylığını açıkladı

Mehmet Hasanoğlu İyi Parti İl Başkanı adaylığını açıkladı

Eski İyi Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, İyi Parti Bursa İl Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Dr. Mehmet Hasanoğlu şöyle konuştu;

29 Ocak 2023'te Merinos AKKM'de gerçekleşecek Genel Kurul'da il başkanlığı adaylık açıklamamda bana destek olduğunuz için teşekkür ederim, hoşgeldiniz diyorum.

"İL BAŞKANLIĞI İÇİN YOLA ÇIKTIK"

İlçe başkanlarımızın hepsi aramızda. Delegelerin teveccühü olursa genelde ve yerelde iktidar olabilmek için projelerimizin neler olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. 2017 Aralık'ta Kurucu İl Başkanımız Yüksel Yılmaz'ın beni Osmangazi Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirmesi ile başladık  ve şu an il başkanlığı için yola çıktık. Osmangazi görevimden sonra çok daha iyi hizmetlerde bulunmak adına İl başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

"SELÇUK BAŞKAN İLE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPTIK"

Osmangazi İlçe Başkanlığımız döneminde birçok önemli işler yaptık. Gazete, İYİ -TV, fidan dikimi, hastanelerin kapanmasına karşı basın açıklamaları gibi örnek işler gerçekleştirdik. TBMM açılışında ilk grup toplantısında meydanlara ekran koyduk ve canlı yayın yapacaktık, engel olundu. Bizde meydanlarda oturma eylemleri yapıp cep telefonlarımızdan grup toplantılarını canlı izledik. Bursa'da tek kale maçı bitirmek için Selçuk Türkoğlu'nu il başkanı yapmak için mücadele ettik. Nihayetinde Selçuk Başkan ile çok güzel hizmetler yaptık. Huzurunuzda Selçuk Başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonra çıktığınız yolda yüzümüzü güldüreceğinize eminiz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun Sayın Başkanım.

"FEMİNİST BİR İL BAŞKAN OLACAĞIM"

İl Başkanlığımızın Türkiye'ye örnek olan projeleri oldu. İlçe başkanlığım döneminde bu projelere birçok katkım oldu. Kadınlarımızın yaptığı çat kapı ziyaretlere broşür anlamında çok destek oldum. Hatta broşürlerin feminist bir çalışma olduğunu söylediler. Delegelerin teveccühü olursa feminist bir il başkanı olacağım.

29 Ocak'ta gerçekleşecek İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Kongresi'nde göreve talip olduk. "Şimdi yeni şeyler söylemek lazım" diyerek yola çıktık.

İlk önceliğimiz, önümüzdeki seçimlerde seçilecek Cumhurbaşkanının Millet İttifakı'ndan olması için elimizden geleni yapacağız. Sonrasında ki yerel seçimler için çalışacağız. Akabinde parlamenter sisteme geçişte liderimiz Meral Akşener'in yanında iktidara yürüyecek ekibi kuracağız. Seçim sonrası göreve gelecek iktidarın il başkanı olarak, liyakata dikkat edeceğiz. Teşkilatın benimsediği, milletin adamlarına görev vereceğiz. 

"BURSA'NIN 26 BİN ÜYESİNE EŞİT OLACAĞIZ"

Önümüzdeki ilk seçimde 600 bin gencimizin oyunu almak için var gücümüzle çalışacağız. Bu gerçekleri görerek siyaset yapmak zorundayız. 'Z' kuşağını kucaklayarak yol haritaları çizeceğiz. Kuruluştan bugüne hizmet veren, partimizin bu günlere gelmesine vesile olan il başkanları ve yönetimlerine teşekkür ederim. Var olsunlar, sağ olsunlar.

Bursa'nın 26 bin üyesine eşit olacağız. İYİ'lerin evi herkesin evi. Kapımız herkese açık olacak. Görevi kazanacağımızdan eminim. Destek olan ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Yarın adaylık açıklaması yapacak olan kurucu üyemiz Yüksel Ceylan'a da başarılar diliyorum. Bayrak yarışında rakibimi tebrik ediyorum. 

Ne mutlu Türküm diyene...