Zafer Plaza'da yılbaşı sürprizlerle doluydu

Zafer Plaza'da yılbaşı sürprizlerle doluydu

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar... Yeni heyecanlar, yeni hediyeler…
Piramidin altında, canlı müzik dinletileri, +20 puan kazandıran nar, yeni yıl temalı keyifli eğlenceler her yaştan katılım gören aktivitelerle coşkuyla doldu.




Yılbaşı sevinci kadar Zafer Plaza’nın yeni yılda vereceği İKİ FİAT 500X marka araçlarda heyecanlı bir bekleyişe neden oldu. Zafer Plaza mağazalarından yapılan 75 TL’lik bir alışveriş, şanslı iki kişiyi bu araçların sahibi yapmaya yetecek! Kampanya süresinde Tam Puan Kartını kullanan ziyaretçiler çifte şanstan yararlanmaya da devam ediyorlar.



Tam Puan Kart sahipleri hem İKİ FİAT 500X kazanma şansına, hem de kartlarında biriken puanlarıyla kampanya kayıt noktalarında bulunan kiosklardanhediye ürün seçme hakkına sahip oldu.



AVM’ye gelen ziyaretçiler Kardan Adam Sürpriziyle karşılaşıncagünün anısına hatıra fotoğrafı çektirmenin mutluluğunu yaşadılar. Gezici müzisyenlerin canlı müzik dinletileri, Tam Puan Kart sahiplerine +20 Puan kazandıran Hoş geldin 2016 bereket nar armağanı sevdiklerine hediyeler almaya gelen ziyaretçiler için sürpriz oldu.



Birbirinden renkli, eğlenceli, kırmızılar, yeşiller, dore ve lamelerle süslü ışıl ışılrengarenk vitrinlerle süslü keyifli alışverişlerin yanı sıra etkinlik ve kutlamalarla birlikte Özel Bursa Bademli Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin yılbaşı şarkılarından oluşan yeni yıl konseri ve hazırladıkları yeni yıl ağaçlarından oluşan sergi de ziyaretçiler tarafından büyük beğeniyle takip edildi. Zafer Plaza AVM, yılbaşına alışveriş coşkusu, kültürel etkinlikleri, kutlama ve eğlenceleriyle coşku dolu girdi!