Facebook'ta tanıştığı kadını vahşice öldürdü!

Facebook'ta tanıştığı kadını vahşice öldürdü!
Romanya'da meydanan gelen olayda Facebook'tan Rumen Eliza Dragne bir adam genç bir kızla tanıştı.

Esmer kadın Nicu Alin Cristea'ya  buluşma ve bir şeyler içme teklifini kabul etti. Asıl işi amelilik olan adamın esmer kıza insani yarım görevlisi olarak ve vaktinin çoğunu yetim çocuklara bakarak geçirdiğini söyledi.

Bulışan çift bara diye sözleştikleri halde amele olan adam genç kızı ormanlık bir alana götürdü.

Burada genç kadına tecavüz eden adam dövüp kadını öldürmeye çalıştı. 29 yaşındaki amele adam kadının boynuna tornavida sapladı. Kasının öldüğünü sanıp kadının telefonundan 
Facebook'tan kendisiyle irtibat kurduğunu gösteren tüm delilleri sildi.

Ölmeyen ve anayola sürünmeye başlayan 30 yaşındaki kadın burada vatandaşlar tarafından görülünce polise haber verildi.

Ormanlık alana polisin ve ambulansın ulaşması saatler sürdü. Hava ambulansıyla hastaneye kaldırılan Eliza'nın hayata tutunmayı sürdürüyordu, hastanede polislere kendisine saldıranın Cristea olduğunu söyledi. Doktorlar kendisini yaşatmak için çabalasa da Eliza Dragne komaya girdi ve hayatını kaybetti.

Cristea'nın evine giden polis, saldırganı burada arkadaşlarıyla partide buldu. Cristea, karısıyla evliliklerinin birinci ayını kutluyordu. Saldırı iddialarını reddeden Cristea'nın savunması, polisin onun isminin Eliza tarafından belirtildiğini söyleyince çöktü ve evinde tutuklandı.

Eliza'nın 53 yaşındaki annesi Rodica Dragne ise, kızının ölüm haberiyle yıkıldı. "Bir anne kızını böyle görünce nasıl hissedebilir" diyen Rodica, "Onun evi ve evliliği varmış, neden benim kızımın hayatını ve aynılarına sahip olma şansını yok etti?" dedi. Acılı anne kızının organlarını bağışlama kararı aldı.
Eliza'nın organları 3 kişinin hayatını kurtardı.