6 Şubat okullar tatil mi? 6 Şubat Salı resmi tatil mi olacak?

6 Şubat okullar tatil mi? 6 Şubat Salı resmi tatil mi olacak?

50 binden fazla vatandaşın hayatını kaybettiği bu günde, pek çok ilimizde anma törenlerinin düzenleneceği biliniyor. Ancak, öğrenciler ve veliler, 6 Şubat tarihinde okulların tatil olup olmayacağını merak ediyorlar. Peki, 6 Şubat resmi tatil mi ?

Tatil Talebinde Bulunuldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanlığı, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremi sebebiyle Adıyaman Valiliği tarafından tatil ilan edilmesini talep etti. MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, Vali Osman Varol'u ziyaret ederek, depremden etkilenen vatandaşlar için taleplerini iletti.

6 Şubat Tatil mi Olacak?

MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, yaptığı açıklamada, 'Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahatça yapabilmesi ve deprem şehitlerinin anılması için 6 Şubat’ın tatil günü olmasını talep ettik' şeklinde konuştu.

6 Şubat Okullar Tatil mi?

6 Şubat tarihiyle ilgili tatil durumu hala belirsizliğini koruyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanlığı'nın talebine rağmen, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Vatandaşlar ve özellikle okul öğrencileri ile veliler, bu durumu yakından takip ederek planlarını yapmaya devam ediyor.