Aleyna Tilki'nin annesi "saplantılı hayran" davasında dinlendi!

Aleyna Tilki'nin annesi "saplantılı hayran" davasında dinlendi!

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girdiği iddiasıyla Muhammed Erkam A.’nın yargılandığı davada Tilki'nin annesi Havva Öztel ifadesinde, "Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve bir kaç defa çiçek göndermişti" dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin evine giren Muhammed Erkam A.'nın iki ayrı suçtan 4 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı dava dün görüldü. Anadolu 58. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Muhammed Erkam A. ve şikayetçi Aleyna Tilki katılmadı. Duruşmada şikayetçi avukatı hazır bulundu. Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel de duruşmaya katıldı. Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel ifadesinde “Sanığı fiilen tanımıyorum. Evde küçük kızım Ayça vardı. Ben Aleyna ile konserdeydim. Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve birkaç defa çiçek göndermişti. Bildiğim kadarıyla sanığın sosyal medya tarafından Aleyna’ya sürekli ulaşmaya çatıştığı durumlar da olmuştu. Sanıktan şikâyetçiyim” dedi.

Aleyna Tilkinin avukatı, “Sanığın sosyal medyadan gönderdiği mesaj ve arkadaşlık isteklerinin ekran görüntülerini de sunacağız. Yüksek güvenlikli siteye telleri aşarak girmesi nedeniyle kişi hakkında uzaklaştırma kararı talep ediyoruz. Müvekkil Aleyna yoğunluğundan dolayı duruşmaya katılamadı. Sanıktan şikâyetçiyiz” diye konuştu.

Mahkeme, Adli Tıp Kurumu’ndan talep edilen raporun gelmediğini ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.