Aleyna Tilki partilerde

Aleyna Tilki partilerde

Aleyna Tilki, önceki gece Etiler’deki bir kulüp çıkışında görüntülendi. Hâlâ bir önceki gece üzerinde olan kıyafetleri giydiği görülen şarkıcı yüzünü çantası ile sakladı.

Aleyna’nın iki gündür sürekli partilerde olduğu ve eve gitmediği için üzerini değiştiremediği öğrenildi.Aleyna Tilki, geçtiğimiz temmuz ayında Amerikan müzik dergisi Billboard'a röportaj vermiş, ardından Instagram hesabından odasında iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçtiği bir pozunu yayınlamıştı.

Şarkıcı, sosyal medyada paylaşımına gelen tepkilere ise "Fotomu muhafazakarlık adı altında eleştirenler; hiçbiriniz muhafazakar değilsiniz. Algınız bir önceki gün bir Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa ilgi alanınız başarı değil, iç çamaşırımdır.

Gerçekten temiz bir yerden muhafazakar olanlara saygım derin ve sonsuzdur. Dedelerimi, anane babaannelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim" cevabını vermişti.