Benan Saraç'ın Avukatı Konuştu

Benan Saraç'ın Avukatı Konuştu

Televizyon programlarıyla tanınan doktor Ender Saraç'ın, çocuğuna cinsel istismar iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder, Haberler.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

Avukat Önder, duş videosuyla ilgili şok edici iddiaları reddederek videonun eşcinsel ilişkiyi gösterdiğini savundu.

Eşcinsellik iddialarıyla ilgili konuşan Önder, "Video Ender Saraç'ın erkek sevgilisiyle olan videosu, çocuğuyla bir ilgisi yok. Eşcinsel olduğunu kanıtlamaya yönelik bir görüntü. Elimizdeki verileri yargı mercilerine sunacağız" dedi. Avukat, Benan Saraç'ın Ender Saraç'ın eşcinsel olduğunu 2018 yılında öğrendiğini ve bu durumun aile içinde yaşanan olayların anlaşılmasına neden olduğunu ifade etti.

Yücel Önder, çocuğun babası tarafından taciz edildiği iddialarını da doğrulayarak, "Çocuk artık tacizlere dayanamıyor. Okulun rehberlik servisinden yardım istiyor. Çocuk korkuyor. Ender Saraç bunları sindirmiş. Ender Saraç, 'Benim Ankara'da dayım var, valiyle beraberim, bakan benim arkadaşım, seni Silivri'ye gönderirim' diyerek aileyi psikolojik baskı altına alıyor" şeklinde konuştu.

Önder, iddiaları reddeden Ender Saraç'ın, hazırlıklı olduğunu ve konunun gündeme gelmesini önceden tahmin ettiğini öne sürdü.