Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırı düzenlendi

Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırı düzenlendi

Habere göre, saldırı, sabah 09.30'da gerçekleşti. Evin önüne iki araç geldi. Bir araç uzakta beklerken, yakına gelen aracın camı açıldı. Eve Sedat Peker’in bilgisi dahilinde geldiğini söyleyen kişi görevlilerin kendisine yaklaşması üzerine arabanın içinden ateş etti. Evdeki görevli Yılmaz Günay’a 3 kurşun isabet etti. 

Günay, ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenildi.

Sedat Peker, için uluslararası çetelete davet gönderildiğini söyleyen Yeniçağ yazarı Murat Ağırel yayında şunları söylemişti:

"Belli gruplara, uluslararası suç çetelerine hedef kişinin kellesinin alınması üzerine yani Sedat Peker için... Sedat Peker'e bir suikast yapılması üzerine bir örgüt ile anlaşma yapılmış. Bununla ilgili Sedat Peker cephesi şunu söylüyor. Uluslararası cinayet işleyebilen organizasyonlara açık bir davet olarak kabul edilen bir uygulama yapılmış derin menfezlerde... Bunu da Sedat Peker'in suikasti için ya da kellesi için ortaya ödüller konulmuş. Sedat Peker benim hakkımda suikast hazırlığının farkındayım, bekliyorum demiş."