DÜZENİMİZİ SORGULATAN YENİAY

                   

     Yılın son Yeni Ay’ı ise Oğlak burcunda 23 Aralık’ta gerçekleşiyor. Oğlak burcunda gerçekleştiği için öncü bir yeni ay. Yılı bitiriyoruz ama bize bir şeyleri başlatma, harekete geçme konusunda da bu yeniay daha cesaret verebilir.

    Oğlak yeniayında eğitim, medya, tanıtım faaliyetlerini, yabancılar, yurtdışını ilgilendiren işler, hukuksal konular, kişinin hayat felsefesi, işi, statüsünü, hedeflerini ilgilendiren gelişmeler, ebeveynlerle ilgili de durumlar ana konu başlıkları olarak görülmekte

     Bu yeniayda öncelikli olarak hayatımız ile ilgili somutluklar isteyeceğimizden dolayı düzenimizi fazlası ile sorgulayabiliriz. Şuan ne yapıyoruz, neden yapıyoruz, amacımız ne, verdiğimiz çabalara değiyor mu bunun karşılığını alıyor muyum ya da ne zaman alacağım vs… Bu düşünceler ile bazılarımız kendisi ile yüzleşebilir ve içsel huzursuzluklar yaşayabilir.

     Keyif ve konfor alanınızı yeterli bulmayabilirsiniz. Kendimizi daha iyisine layık görebiliriz,ayaklarımız yere daha sağlam basmak isteyebilir ve yeniliğe ihtiyaç duyabiliriz. Toplumsal durumumuz, kazanımlarımız, her türlü ilişkimizde geçmişten gelen sorunlar daha da belirginleşebilir. Bu dönem kronikleşmiş blokajlarımızdan arınmak için don derece ideal bir zaman.Hayatımız ile ilgili daha net kararlar alabiliriz. Adım atmak için ise gökyüzünde ki diğer enerjilerden dolayı biraz zamana ihtiyaç duyabiliriz. Mars’ın retrodan çıkacağı 12 Ocak tarihinden sonra daha rahat hareket etmek mümkün olabilir Şubat ve Mart sonuna geldiğimizde ise gelişmeleri çok daha farklı görebilirsiniz. Kendinize olan dürüstlüğünüzü önde tutarak atacağınız her adım, iyileştirmeye yönelik olacaktır. Gerek ilişkiler gerek maddi konulara yönelik alacağınız her kararda kendinizi önemseyip, güvenmenizi öneririm. Duyguların geri tutulduğu bu günlerde karşınızdakilerden empati beklemeyin.

geçmiş yaşam deneyimlerinden gelen negatif inanç kalıplarından, negatif duygu blokajlardan arınmak adına son derece ideal bir

.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi