OCAK YENİAYI  ÖZGÜRLEŞME ZAMANI

               

   21 Ocak Cumartesi günü Kova burcunda Yeni ay meydana geliyor.Bu yeniay ile birlikte. ikili ilişkiler,aşk,sanatsal konular,ortaklaşa yapılan işler ve siyasi konular daha fazla gündemimize gelebilir.Ayrıca sosyal hayatımızın, arkadaşlarımız ile olan ilişkilerimizde önem arz edebilir.

  Sorun yarattığını düşündüğümüz konular her ne ise bazılarımız hayatında bu konular ile ilgili bir değişim,döşüme gidebilir.Bu değişim için özgürleşme,harekete geçmek bize  fayda sağlayacaktır.Zamanı ve seçimleri iyi kullanarak değerlendirmeliyiz.

   Yeniayda İkili ilişkiler, kalabalık gruplar, arkadaşlıklar ekip çalışmaları ile ilgili yeni kararlar gündemde. Ani gelişen olumlu ya da olumsuz olaylara hazırlıklı olmalıyız.Kadersel olaylar yaşayabiliriz,aniden gündemlerimiz değişebilir ve hayatımızın yola ayrımları için karar almamız gerekebilir.Bu yol ayrımlarına gidebilmek için radikal kararalar alarak geri dönüşü olmayan yollara gidebiliriz.Bazılarımız ise hak edişlerle de karşılaşabilir.Bu yeniayın enerjisi güçlü hafıza,hızlı algılama kabiliyetini beraberinde getireceği için hemen aksiyon alabiliriz.Karşılaştığımız fırsatları değerlendirdiğimizde uzun ömürlü ve kalıcı olama ihtimali yüksek eğer değerlendirmez ve zamana bırakırsak istediğimiz sonuçlar elde edemeyebiliriz.Yaşadığımız olaylar neticesinde bunu hak edecek ne yaptım yada kendimi hangi konuda aldatıyorum diyebilecek cesareti bulanlar soruların cevaplarını da  bulabilir.Özgürleşme ihtiyacımız  yüksek olacağından ilişkilerimizde sürekli krizler yaşıyor ve toksit bir ilişkiye dönüştü ise bu ilişkilerden artık kurtulma cesaretini gösterebiliriz.

   Kova burcu ayrıca evrensel insan haklarıyla da ilişkilidir.Yeni ayla birlikte insan hakları konusunda da önemli adımlar,girişimler ile karşılaşabiliriz.Özellikle bir ay boyunca bekleyebileceğimizi gösteriyor. KADIN HAKLARI konusu da özel önem kazanıyor gibi duruyor.

       

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi