Belde ERGUZEL ADAMCIL

Belde ERGUZEL ADAMCIL

ONLINE ÇILGINLIK

Herkese Selamlar ;

Şimdi bir çılgınlıktır gidiyor.

Bir dönem satışların çok azaldığı ve neredeyse ne yapacaklarını bilemeyen online satış siteleri , şimdilerde başka bir anlamda ne yapacaklarını şaşırdılar. 

Her gün cep telefonlarımıza kampanya mesajları , indirim günleri mailleri yağdırıyorlar. Haa bizimde işimize geliyor oturduğumuz yerden alışverişlerimize ara vermeden devam etme fırsatı yakaladık. Peki mantıklı ve doğru mu acaba ?

Ben de bu akımdan nasibini alan biri olarak söylemeliyim ki bazen çok keyif alıyorum. Ama bazen de bir bakıyorum ki aslında ihtiyacım olmayan bir şeyi ya da hiç acelesi olmayan olsa da olur olmasa da olur diyeceğim şeyleri alıvermişim gitmiş. 

Sosyal medyanın üzerimizdeki etkisi mükemmel bence. Bir kaç blogger takip ediyorum. Zaten benim de az çok zevkime hitap ediyorsa takip ediyorumdur. Onların bir marka ile ciddi anlaşmaları var. Bıraktıkları her linke resmen ister istemez tıklıyorum. Biraz iradeniz varsa kendinizi tutarsınız..

Hem zaten artık hayat eskisi gibi değil. Bir senedir bizi ciddi sarsan bir gündemimiz var sonuçta. Sen yeni sezon pantolonunla kafelerde boy gösteremedikten sonra  , heheeeyyytt  :) :)  Şaka bir yana gerçekten ekonomik krizi inanılmaz göz ardı etsek de bizi zor günler bekliyor. Rutin yaptığımız ve ihtiyaç dahilinde olmayan alışkanlıklarımızı satın almaktan vazgeçmeliyiz derim. 

Sağlıkla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Belde ERGUZEL ADAMCIL Arşivi