AKREP YENİ AYI  DERİN KONULARA DALMAK

       AKREP YENİ AYI  DERİN KONULARA DALMAK

15 Kasım sabahı Akrep urcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeniayın en büyük özelliği dünyaya bu seneki en yakın mesafelerinde gerçekleşecek olması. Bu yüzden de “supermoon” denmektedir.

Yeni aylar genel olarak da yeniliklere işaret ettiği için uzun zamandır beklediğiniz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Etkileri itibariye sarsıcı bazı gelişmelerin tam da ortasında bulsak da kendimizi; bugünlerde bir kapının eşiğinde duruyoruz aslında her birimiz. Bir kapıyı kapatmamız, başka bir kapıyı açmamız bekleniyor bizlerden. Söz konusu AKREP burcu olduğu zaman olayları ve yaşananları öyle hafife almak, hemen adapte olup eyleme geçmek sanırım kolay olmayabilir.

Akrep doğası gereği kuşkucu, sabırlı, uç noktalarda kriz deneyimleyen, yıkıcı etkilere sahiptir. Hayatlarımızda süre gelen kırgınlıklarla ilgili hala yeterince açık olmayan, netleşemediğimiz durumlar söz konusu ise bu yeni ay ile birlikte krizler yaşasak bile, kararlı bir şekilde hareket ettiğimizde istediğimiz sonuçları alabiliriz.

İlişkilerde, finansal ve hukuksal konularda zorlanmalar olsa da sabırla, kararla yürütebileceğinizi göstermekte.Karşı cins ilişkilerinizde bilinçli ve dürtüsel davranışlar sergileyebilirsiniz.

Gizlenen durumlarla ilgili manipülasyon, hile, her türlü kurnazlık söz konusu olabilir. Böyle şartlarla karşılaştığınızda ise pervasız çıkışlar sergilenebilir ve bir yol ayrımına gelinebilir. Böylelikle ilişkilerde sahip olunanlarla ilgili yeni bir dönem başlayabilir.

Bu süre içerisinde hayatınızda karşılaştığınız krizler, duygusal dönüşümler bizi iyileştiriyor ve bize bir şeyler öğretiyor olacaktır.Kırılarak öğrenme zamnı…

Krizleri barındırabilecek bu süreç belki ailevi belki de duygusal konularla ilgili geçmişte yaşanmış olayların artık çözülmeye ve dengelenmeye ihtiyacı olduğunu gösterecektir. Bu iyileşmelerin ve düzelmelerin kendi içinde bir bedeli olduğunun, kolay olmadığının farkına vararak stratejik davranıp planlı adımlar atmak önemli olacaktır. Zor ama direncini, sabrını da beraberinde taşıyanlar dönüşümlerini de beraberinde yaşayacaklardır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi