Belde ERGUZEL ADAMCIL

Belde ERGUZEL ADAMCIL

BİR YAPRAĞIMIZI DA SEN TAMAMLA

Herkese Yeniden Merhaba  ,

Bu hafta sizlere moda ile alakalı değil de sosyal sorumluluk kapsamında üyesi olduğum bir dernekten bahsetmek istiyorum. 

Derneğin en güçlü karakteri tabii ki başkanımız , ve akabinde gelen ve şuan üye sayımız olan 70 harika kadın. Herkesin egosunu bir kenara bıraktığı ve canla başla gecelerini gündüzlerine katarak herkese dokunmaya çalıştığı bir dernek hayal edin. Sokak hayvanlarından tutun da , ağırlıklı olarak Bursa ve ilçelerindeki bütün muhtaç kimselere ulaşıncaya ve desteklerin ulaştığından emin oluncaya kadar harıl harıl çalışan bir ekip var mutfağımızda. 

Özellikle pandemi döneminde ve Ramazan ayı boyunca bir çok ailenin gelir kapısının kapandığı , ekmek teknelerinin battığı zamanlarda maskeler takıldı ve kapı kapı erzaklar dağıtıldı. Yanlış bilmiyorsam eğer rakamsal olarak 300 den fazlaydı. Bize ulaşan gelir belgelerine istinaden bir çok fatura ve kira bağışçılarımız tarafından fazla fazla ödendi. 

Şimdi en büyük ve gündemde tutmaya çalıştığımız harikalar harikası bir projemiz var. #Mamaannesi projesi süt annesi teriminden yola çıkılarak ;  emzirmeye sütü yetmeyen, ek gıdaya maddi anlamda gücü olmayan aileler/bebişler ile bu anlamda imkan sağlayabilecek yani br süreliğine destek olabilecek bağışçıları birleştirmek amacı ile ortaya çıkan bir projedir. Tabii ki çok fazla detayı var ama eğer bilgi almak isteyeniniz olursa dernekteki arkadaşlarım seve seve konuyu detaylandıracaklardır. Bizlerle iletişime geçin lütfen. 

Özetle , insanların sadece kendini düşündüğü ve depresif ruh halinde olduğunu gözlemlediğim yeni Türkiyede böyle şeyler yapabilmek ve vesile olabilmek nasıl büyük bir manevi haz veriyor size anlatamam. 

Lütfen sizler de durup bir düşünün ve asla iyilikten vazgeçmeyin. 

Sağlıklı günler, bol güneşler...

Belde Ergüzel ADAMCIL

Önceki ve Sonraki Yazılar
Belde ERGUZEL ADAMCIL Arşivi