Belde ERGUZEL ADAMCIL

Belde ERGUZEL ADAMCIL

AVM'LER

Herkese Selam  ,

Yeni normalleşme dediğimiz ama herkesin eski normal gibi hareket ettiği sürenin ikinci ayına giriyoruz.

Bu dönemde bir kaç işim olması sebebi ile ve tabii ki hepimiz insanız,bu süreçten çok sıkıldığım için Bursa'da 1-2 avm gezmek gibi deneyimim oldu. Sizin adınıza merak ettiğiniz soruları cevaplayayım. 

Hepimizin sevdiği Inditex grubu bilmeyenler için 17 Haziran günü indirim başlattı. Yeni sezon getiremedikleri için çok fazla ürün sergileyeme imkanları olmamış bence. Reyonlara özelikle defalarca baktım , o çok çok kötü kokan kapıdaki dezenfektanlarını her seferinde sıktım :) Genel olarak kalitesi de çok iyi değil askıda duran kıyafetlerin. O yüzden çok da kaçırdığınız bir şey yok bu indirimde. Zaten iyi kötü herkes online siparişe ve evde vakit geçirmeye çok alıştı. 

Çok trend parçalar neler derseniz geçen yılın trendlerine devam ediyorlar. Ürünler hep bu yönde sergilenmiş durumda. Sadece biraz renklerden bahsedebilirim. çok fazla pastel tonları söz konusu. Açık maviler , mint yeşilleri , açık sarılar , uçuk pembeler ve en çok ağırlıkta olan renkler beyaz/bej/kemik tonları... Sadece elbiselerde çokça çiçek ve basma desenleri hakim.

Bu detaylar dışında elzem bir gereksinim ve önemli bir ihtiyacınız yoksa avm gezmek pek de şart değil açıkçası. Ama ben biraz nefes alıp değişiklik yapacağım , çok da özledim diyorsanız elinizi kolunuzu bir yere sürmeden tatlı tatlı gezebilirsiniz. Zaten insan ürün denemeye bile çekiniyor açıkçası ben bu hissiyattayım. 

Geçenlerde ayakkabı denemek istedim , yanımda kendi çorabım vardı. Onunla denedim ve ters çevirip çantamda bulundurduğum küçük poşetlerden birine geri koydum, artık siz düşünün :) İster evham diyin ister mantıklı..

Hepinize sağlıklı günler diliyorum .

                                                                                                                                                                                                                       Belde Ergüzel Adamcıl

Önceki ve Sonraki Yazılar
Belde ERGUZEL ADAMCIL Arşivi