UYKUDAN UYANDIRACAK NEPTÜN RETROSU

      

         UYKUDAN UYANDIRACAK NEPTÜN RETROSU

  

     Neptün 22 Haziran-22 Kasım tarihlerinde retro hareketini Balık burcunda gerçekleştirecek. Yaklaşık beş ay süreceğinden etkileri de hemen hissedilmez. Ağır ağır zamana yayılarak hissedilir.

     Neptün'ün (Yunan Mitolojisinde Poseidon) denizleri, doğal afetleri, selleri yöneten bir gezegen olarak bilinmektedir. Bireysel olarak ise hayallerimiz, rüyalarımızı, her türlü bağımlıklarımız ve maneviyatımızı etkileyen bir gezegendir.

     Gezegenlerin retro zamanları aslında kıymetli zamanlardır özelikle Jenerasyon gezegeni (NEPTÜN, Jüpiter, Satürn vs.). Bu gezegenler yaşadıklarımızla ilgili bizlerin geçmişe dönüp bakmasını biraz soluklanmasını sağlayarak ikinci şans verirler.

     Hayallerinizi ve ideallerinizi sorgulayacağınız dolu dolu beş ay bulunuyor. Aşırı hassas ve duyarlı olabiliriz. Neptün ileri giderken gerçek ve somut adımlar atmak biraz zordur. Neptün retro döneminde ise görmezden geldiğiniz acı gerçekler yüzünüze tokat gibi çarpabilir. Bu sürede zaman zaman canınız acıyabilir.  

    

 Hayatınızın sisli bilinmezlik olduğunu düşündüğünüz kısmında uyanmanıza yardımcı olacaktır. Gerçek sorunun ve problemin ne olduğu ile ilgili tespitler yapmanız çok daha kolay olur. Gerçeğe dönüş ve mantığı devreye sokmak için olumlu zaman dilimlerindendir.

  

      Neptün'ün retro olması hayallerinizin, ideallerinizin neler olduğunu sizlere tekrar hatırlatma yapacaktır. Kendinizi Şu anda gökyüzündeki gezegenlerin birbiri ile yaptığı konumlara bakıldığında “rüzgârı arkanıza alıp gidebileceğiniz hayallerinize kavuşabilmek için adım atmanızı sağlayabilecek enerjileri barındırmaktadır.

      Her zaman hızlı hareket etmek yerine bazen biraz durup düşünmek gerekir. Önemli olan bunu fark edip değerlendirebilmektir. Gökyüzündeki bu olaylar da bizlere bu konuda yardımcı olmaktadır.

     

     Neptün retrosu bu dönemde bağımlı olduğunu düşündüğünüz alışkanlıklarınızın (sigara, alkol gibi)bırakılmasında size kolaylıkla yardımcı olacaktır.   

     

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi