MARS KOÇ ASLA DEMEMEYİ ÖĞRETECEK

MARS KOÇ ASLA DEMEMEYİ ÖĞRETECEK

        Mars 28 Haziran itibarıyla koç burcunda transitine başladı. Bu sefer altı ay bu burçta kalacak. Bu sürede retro hareketini de yaptıktan sonra burç değiştirecektir. Bitişi 7 OCAK 2021...

Koç cesurdur ve aklına geleni hemen uygulama yetilerine sahiptir. Koç ateş grubudur bu yüzden rengi kırmızıdır.     

       Mars gezegenini frenleyebilen Satürn’dür. Satürn de şu an Oğlak burcunda. Hayatımızla ilgili son düzenlemeleri yapmak için bizleri zorladığından, asla yapmam dediklerinizi yapabilirsiniz. Gelecek yıllara daha temkinli, daha sağlam adımlarla yürümeniz için Mars bizlere asla dememeyi öğretmeye geldi.

    Kısır döngünün içinden çıkmanız için belki de hayat sizle konuşuyordur. Eyleme geçmek için erken derken Mars sizi sıkıştıracaktır. Yeni eylemlerle var olan, sizi sıkıştıran düzeninizde yeni eylemler yapmak isteyebilirsiniz. 

    Önünüzde ki süreçlerde hayatınızda yapılanmalara gitmeniz adına daha aktif hareket etmeniz için sizleri ateşleyecektir. Bu hareketlerinizde zaman zaman hiddetli ve öfkeli olabilirsiniz. Kendinizi durdurmanın ne kadar zor olduğunu deneyimleyebilirsiniz. “Bu ben değilim” diyebiliriz.

 

    Mars Koç transiti uzun sürecek ve bazı tarihlerde gökyüzündeki göksel olaylardan etkileşecek.

Bu etkileşim bazen kendimize hâkim olmamız gereken zaman bazen de destekleme niteliğinde olacaktır. Bu desteğin Terazi Yeni Ayını yaşayacağımız 16 Ekim tarihinde fikirlerine önem verdiğiniz kişilerle paylaşarak çözüm yolu bulma niteliğinde olması muhtemeldir.

   

   Koç aktifliği temsil ettiği gibi hızlı tüketimi de temsil ettiğinden bu dönemde alışverişlerinizde de artışlar gözlenebilir.

   Satürn cildinizle ve kemiklerimizle bağlantılıdır. Mars Koç'ta olunca aniden gelen burkulma ve kırıkları getirebileceği gibi aniden alerji ya da kaşıntılarla da karşılaşabilirsiniz. 

.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi