YILI İKİYE AYIRACAK AY TEMMUZ

    YILI İKİYE AYIRACAK AY TEMMUZ  

       

       Temmuz ayı  2020 nin başından beri neler çektiğimiz konusunda gündemlerimizde netleşmemiz için yön verecek aylardan biri.Bu ay ya toparlanacağız yada toplanıp yeni hayata başlayacağız.

        Aslan burçları doğum gününüz şimdiden kutlu olsun,gönlünüzdekilerin olmasını dilerim. 

           Bu aya başlarken öncelikli olarak Oğlak burcunda gerçekleşecek yılın üçüncü ay tutulmasını yaşayacağız.Bundan önce gerçekleşen Ay tutulması ve Güneş tutulmasının  etkileri, 5 Temmuz'da ki Ay tutulması ile daha fazla gözünüzün önüne sergilenecektir. Bu tutulma ağırlıklı duygu dünyalarınızla ilgili.Onları yok saymamamız için gökyüzündeki diğer gezegenlerde deyim yerindeyse el ele tutuşacaklar.

     Satürn,son kez tekrar Oğlak burcuna geçerek.Son sınavlarımızı vermemiz ve bu huzursuzlukları gidermek adına hem ilişkilerinizi hem de sosyal hayatınız ile ilgili  tekrar 'dön bak !'  sen ne  yapıyorsun ?dedirtme potansiyeline sahip.Dersini aldın mı almadın mı diye...

.       Merkür’ün ayın ortasına kadar Yengeç burcunda retro olması, geçmişte yaşadıklarınızı tekrar düşündürme enerjilerine sahip.(ne istiyordum, ne yaşıyorum).Son dönemlerde kafamızı kurcalayan özelikle duygusal ilişkilerinizi masaya yatırıp konuşmak arzusuyla tutuşabilirsiniz. .

   Marsın kendini en rahat hissettiği Koç burcunda bulunması ile bizi zorlayan düşündüğümüz konularla ilgili biran önce harekete geçmeniz için tetikleyecektir.

     Temmuz ayı içinde hissedeceğiniz duygu drumları nedeniyle , zaman zaman iç huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.Hayatınızda artık dejavu yaşamak istemeyebilirsiniz bu yüzdende çok ciddi karaların arifesinde olabilirsiniz.Deyim yerindeyse bu ay beynimizin içi çok konuşacak.Aklınıza düşeni hemen yapmak isteyebilirsiniz.Yaşadığınız hayatın bir rüya olduğunu ve uyandığınız fark edip çok ciddi kararlar  alma aşamasına gelebilirsiniz.Bu kararlar için mücadele edip,konuların muhatabı ile konuşmalar  yapmak isteyebilirsiniz.Konuşmalarınız için Merkür retro bitimine kadar dayanabilirseniz iyi olur.Retro döneminde,keskin konuşmalar yaparak telafisi zor olan olaylara sebep verebiliriz.

      Yaklaşık üç yıldır dağınık olan hayatlarınızı bu ay itibari ile artık toplamak zorunda kalacağız.2020 yılını Temmuz'dan önce ve Temmuz'dan sonra diye ikiye ayırabiliriz,     

    

  

    

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi