YILIN SON AY TUTULMASI

İKİZLER BURCUNDA AY TUTULMASI

30 Kasım’daki AY tutulması İkizler burcunda. İkizlerin yöneticisi Merkür Akrep’in elinde. Venüs’ün de Akrep burcuna geçtiği geçmiş günleri hesaba dahil edersek ortada İLETİŞİM VE İLİŞKİLER üzerine yoğunlaşan bir gündem çıkıyor diyebilirim.

Ay Tutulmaları gerçekleri görmemizi sağlar. İhmal edilmiş geçmişin üzerine mutlu bir gelecek inşa edilmesi zordur. Herkese geç kalıp kendine geç kalma… Hayatınızla ilgili her biriniz baştan aşağı yaşadıklarınızı, yaşattıklarınızı inceleme fırsatı bulabilirsiniz. İletişim odaklı bir tutulma olduğundan eğitim, gelişim vs. Bu gelişim hayata bakış açımızın değişimi konularını ön plana çıkabilir. Özellikle ilişkileri, kariyeri, sahip olunan statü konularını gündeminize taşıyabilir.

 Karşınızdakilerle uzlaşma beklerken tutulmanın etkisi ile sizin dışınızda çevrenizde bazı olaylar gelişebilir. Bu gelişmeler eş, ortak, anne, baba arasında görülebilir. Bazı şeylerde boşa çaba harcadığınızı, ne kadar emek sarf ederseniz de döndüğünüzü düşünebilirsiniz. Zorlamayın, belki de hayatınızda değişmesi gereken dinamikler vardır.

30 Kasım İkizler burcunda ki Ay tutulması ile kendinizi ve hayatınızı inceleme fırsatı bulup yüksek farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Değişim dönüşüm sağlayabilirsiniz. Gökyüzündeki enerjileri bunu desteklemektedir. Aslında bu yaşanacakların hepsi, hayata daha sıkı bağlar ile tutunmanız için.

Ay tutulmalarının etkisi çok daha uzun süreli dolunaylar olarak düşünebilirsiniz. Astrolojide yeni ay veya dolunayların etkisi yaklaşık 15 gün iken Ay tutulmalarının etkisi 3 ay, Güneş tutulmalarının etkisi ise 6 aydır. 14 Aralık'ta Güneş tutulması meydana gelecek. Bu iki tutulma arasında kısa zaman diliminin olması çok manidar. 2021 yılının ilk 6 ayı üzerinde oldukça belirleyici etkileri getirebilir.

   İki tutulmada hayatımızla ilgili güçlü alametler döngüsü gibiler. Hepimize bir şans daha verebilecek enerjilere sahip. Kıskanç kötü ruhlu insanlardan uzaklaşmak, güzel olanı kucaklamak, doğrularımıza sahip çıkarak hareket edebilmemiz için iyi etkiler barındırıyor. O yüzden olanı kabullenip başka bakış açıları ile hayatına bakanlar kazanabilir.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi