GÜNEŞ TUTULMASI FIRTINA MI GÖKKUŞAĞI MI GETİRECEK

GÜNEŞ TUTULMASI FIRTINA MI GÖKKUŞAĞI MI GETİRECEK

14 ARALIK Güneş tutulması Yay burcunda gerçekleşiyor, bu tutulma 30 Kasım’da yaşanan Ay tutulması ile birlikte etkilerini bize hissettirecek. Tutulmanın bir diğer özelliği ise Ay düğümü ve Neptün ile etkileşim halinde olması.

Hayatınızla ilgili ön göremediğiniz kadersel olaylar yaşayabilirsiniz, yaşadığınız olaylar ya da sözlerle gözünüzde bulunan sis perdesi kalkabilir. Kendimizi kandırmalarımızın bittiğine şahitlik edebiliriz. Aslında bu düşünceleri muhtemelen Temmuz ayından beri zaman zaman düşünüyordunuz, Belki ticari belki de daha derinlerinizde indiğinizde faklı konularınız bulunuyor. Bunların tamamlanması için zamana ihtiyacınız vardı, arzu ettiğiniz farklı noktalarda bulunuyordunuz ve hareket etmek istemiyordunuz.

Satürn, Jüpiter Oğlak burcunda transit ettiği sürede hayatlarımızda bir şeyleri yapılandırmak, ayarlamak, düzenlemek, yeniden inşa etmek adına bazı konularda kendimizi sınırlandırmak ve sabırlı olmak durumunda kaldık. Bazen depresif, bazen melankolik ruh hallerine büründük. 

Yay tutulması ile “yeniliklere başlamam lazım” kelimeleri beyninizde uğuldarken eskiye dönüp yeniden bakacağız. Şimdi başka yollara doğru çıkmak isteyeceğiz. Bazı konularda özgürleşmek ve bireyselliğimizi ön planda tutmak isteyebiliriz. Bunlar evliliklerde, ortaklıklarda, hizmet alınan kişilerle ilgili olabilir. Aşk hayatınız, çocuklarınız, evlilik ya da ortaklıklarınız, aileden gelen mal, mülk, para ile ilgili çözümlemediğiniz, kendinizden bile gitmek istediğiniz konular artık sizin için önemli hale gelebilir. Sorunu bildiğiniz ve çözümlemediğiniz konuları sonuçlandırmak için harekete geçebilirsiniz.

Hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yaparken dinleneceğiniz ve rahat edeceğinizi düşündüğünüz adımlar atabilirsiniz. Güneş tutulmaları genelde büyük değişimleri gösterdiğinden hayatınızda bazı sonlanmalarla yeni doğumlar yaşayabilirsiniz. Tutulmaların etkisi uzun aylara yayılır. Değişimler hemen olmayabilir, bu tutulmanın da etkisi her ne kadar altı aylık gibi dursa da diğer göksel olaylardan dolayı iki seneye yayılabilir.

Bu dönemlerde etrafınızda sıkça ölüm ve doğumlar da duyabilirsiniz. Aslında ölüm ve doğum iç içedir. Her ölüm yeni bir doğumu simgeler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi