Kargo Kutusuna Giren Kedi Utah'tan California'ya Uçtu

Kargo Kutusuna Giren Kedi Utah'tan California'ya Uçtu
ABD'nin Utah eyaletinde kaybolan evcil kedi, iade edilmek üzere paketlenen bir kargo kutusuna gizlice sızarak, yüzlerce kilometrelik bir yolculuk yaptı.

ABD'nin Utah eyaletinde kaybolan Galeana isimli evcil kedi, beklenmedik bir maceraya atıldıktan sonra bir hafta sonra sahiplerine kavuştu. Kedinin, iade edilmek üzere paketlenmiş bir kargo kutusuna gizlice girmesiyle başlayan olaylar, onu California'ya kadar uçurdu.

Nisan ayı başlarında kaybolan Galeana'nın sahipleri, tüm çabalarına rağmen onu bulamamıştı. Ancak aile, bir hafta sonra beklenmedik bir telefon aldı.

California'daki bir Amazon deposunda çalışan personel, kargo kutusunda sıkışmış kedinin sesini duydu. Kutuyu açtığında Galeana'yı buldu ve hemen bir veterinere götürdü. Kedinin kimliği, sahibi Carrie Clark'a ulaştırıldı.

Uzun süre su ve yiyecek olmadan yaşayan Galeana isimli kedi kargo kutusunun gevşek olması sayesinde hayatta kalmayı başarabildi.

Clark ve kocası, Galeana ile yeniden bir araya gelmek için California'ya uçtular. Kedi, uzun bir yolculuktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi ve nihayetinde sahiplerine teslim edildi.

Clark, yaşadıkları deneyimden sonra tüm evcil hayvan sahiplerine bir uyarıda bulundu. Herkesin evcil hayvanlarına mikroçip taktırması ve kargo kutularını üç kez kontrol etmesi gerektiğini söyledi.