2023 TAŞLAR YERİNDEN OYNAYABİLİR

                       

   2023 eski alışkanlıkları,yapıları geride bırakma cesareti bulunan ve atak davranışlar sergileyerek yeni girişimler bulunanlara büyük fırsatlar getirebilecek bir yıl.

   Yıla Mars ve Merkür retrosu ile başlıyoruz. Her birimizin yeni yıl ile ilgili hedefleri, umutları bir şeyleri yoluna koyma isteği vardır. Bazısı aşk, bazısı iş, bazısı çocuk vs…Bu hedeflere ulaşmak için yılı başında Mayıs ortasına kadar gökyüzü farkındalığımızı artırmamız ve sağlıklı bencillik göstermemiz için bizleri içsel olarak hareketlendirebilir.Ancak yıla retro ile girdiğimizden Ocak ayının sonunu görmemiz yeni adımlar için daha verimli olabilir.

   Hedeflerimize ulaşmak için bazen kendimiz, bazen de çevremiz bizi fakında bile olmadan kısıtlayabilir.2023 yılında olmaz dediklerimizi yaşayabiliriz. Bu yıl önemli, kuvvetli gezegenlerin burç değiştirdiği bir yıl. Yani taşların yerinden oynadığı yeni oyunların, sistemlerin kurgulandığı bir yıl kısacası.Böyle zamanlarda asla olmaz dediğimiz bir çok şey yaşayabilir,hayatımız ile ilgili konu başlıklarımızı değiştirecek etkiler deneyimleyebiliriz   

    Mart ayından itibaren şimdi kadar bize keyif ya da güven veren dengelerin bozulması değişimi söz konusu olabilir. Mart ayında hem Satürn, Merkür, Mars ve Plüton burç değiştiriyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda tutulmalar yaşayacağız ve ayrıca ay düğümleri de burç değiştirecek. Bizler için ilk önemli kavşak ilkbahar olabilir ve yılın ikinci yarısından hatta Temmuz, Haziran ayları tüm ilişkileri, kariyer ve evlilik konularını yeniden değerlendirmeye yeni çözümler bulmaya ve önceliklerimizi değiştirmeye zorlayabilir. Temmuz ayı itibarı ile ben, biz arasında denge kurmamız gerektiğini de bize fazlasıyla vurgulatabilir.

  Bu yıl 2022 yılından kalan, adım atmak istediğimiz ancak bir türlü fırsat bulamadığımız ya da kısıtlandığımız konular her ne ise bunlara ile ilgili neticelere giderek yeni bir yaşam kendimize inşa edebiliriz.2023 yeni inşalar ile bizleri 2024 ve ilerleyen yıllara hazırlayacak nitelikte etkileri içinde barındırıyor. Burada önemli olan gelen fırsatları görebilmek ve değerlendirmek için adımları atabilmektir. Evren risk alabilen cesurları sever.

  Plüton Kova burcuna geçiyor ve bu geçiş ile birlikte kuşaklar arası uçurum artabilir ve çok daha fazla dijitalleşeceğiz insan hakları da daha önemli olması muhtemeldir.

Kova,Aslan 2023 yılında Satürn burç değiştirmesi ile iyi gelecek

Balık,Başak Satürn Balık burcuna geçiyor  ve onların dikkat etmesi gerekiyor

Koç ,Terazi ,Yay Maddi  bolluk Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi 

Oğlak,Akrep,Boğa,Yengeç,ikizler  aşkı bulacak ve evlenebilirler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi