DOLUNAYDA YA SÖNECEKSİN YA YANACAKSIN

      5 Şubat Pazar günü Dolunay yaşayacağız Aslan burcunda olacak ,Aslan burcunda olması ile sadece Aslan burçları etki altında değil. Göksel enerjiler değişince hepimiz etkileniriz ancak bazılarımız daha fazla etki alır. Enerji değişimleri birkaç gün öncesinden başladığı için muhtemelen gözlemlemeye başlamışsınızdır, önümüzdeki haftada bu devam edecek.  

    Dolunayın yaşanacağı zamanda gökyüzünde diğer gezegenlerin Güneş, Uranüs, Venüs, Mars’ın açıları bulunuyor. Bu ne demektir her türlü konuda  duygu selinin yaşanmasına, ani başlangıçlar, bitişler şehvet fırtınalarının kopmasına hazır olun. Dizginlediğinizi sandığınız asi atlar, eyerlerinden kurtulup kaçabilirler.

     Dolunay’da en güçlü olduğumuz yönlerimizin yanında zayıflıklarımızda ortaya çıkar aynı zamanda. Tamamlanma enerjilerine de sahiptirler. Hayatımızın pek çok alanında ego savaşlarına tanık olabiliriz. Kibirli tutumlar, diktatör tarzı yaklaşımlar tartışmalara da sebep olabilir. İkili ilişkilerde ben merkezci yaklaşımlar sebebiyle gerginlikler artabilir. Dolunayda cesur davranmak -daha önce cesaret etmediğiniz bir şey yapmak, işlerinizi tanıtmak, kutlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Bir yuva kurmaya karar verebilir, hamile kalabilir, hamilelik planlayabilirsiniz. Aslan burcunda dolunayla birlikte tarz değişikliği yapabilirsiniz  

    Bu dolunayın bir diğer özelliği ise 2022 son aylarında yaşanan  tutulmaları da tetiklediği için o günlerde olan konulara veya benzer olaylarını yaşayabilirsiniz. İradenizi tamamen ortaya koymanız gereken olayları karşınıza çıkartabilir. Önümüze düşen olayları egomuzu nasıl kullandığımıza bağlı olarak yaşayacağımız için mümkün olduğu kadar inatçılıktan, hırstan ve kibirden uzak durması gereken günler.

Cesaret ve umut sizlerle olsun

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi