BEYNİN SUSMADIĞI İKİZLER DOLUNAYI

       Yılın son Dolunayını İkizler burcunda Perşembe günü 8 Aralıkta yaşayacağız.Bu dolunayda Mars’ın etkisi fazla  olduğundan laflar,sözler,tartışmalar havada uçuşabilir. 

   Dolunaylarda genelde,duygusal olarak iniş çıkışlar yaşarız ve bitirme enerjileri çok daha hakimdir.Bir bitişin ardından yeni bir başlangıçlar genellikle vardır.Bir kapıyı kapatmadan yeni kapıları açmamız zordur.Aralık Dolunaylarında yaşananlar genellikle uzun soluklu ve kalıcıdır.

  Önümüzdeki yaklaşık on gün içinde bilgi,iletişim,seyahatler daha fazla hızlanacak.Zihnimiz çok hızlı çalışabilir ve bu yüzdende beynimiz çok yorulabilir.Ayrıca sık sık fikir değiştirmek isteyebilirsiniz.Üzerimizde tarif edemediğimiz bir gerginlik ve huzursuzluk olabilir.Bunun nedeni,aslında içimizde kendimizin bile kabullenmekte zorlandığı tedirgin olduğu ve korktuğumuz konular ile ilgili netleşemediğimizdendir. 

  İkili ilişkileri,ortaklıkları,işbirliklerini,bu dolunayda yeniden gözden geçirmek isteyebiliriz.Özellikle işin içinde İkizler burcundaki Mars’ın olması,stresli bir iletişimi ifade edebilir. Bize görmemiz gereken hatta korktuğumuz konuları bile gün yüzüne çıkararak gösterebilir.Bu her birimiz için farklı olabilir,para,çocuk,yalnız kalma, aşk vs… Bazılarımız yaşadıkları ile ikilimler arasında kalabilir ve  karar vermekte zorlanabilir.Alacağımız kararlarda mantığımız ile almayı tercih edeceğiz.Bu karaların kalıcı ve sağlam olması da muhtemel.İkili ilişkiler konusunda olumlu gelişmeler de yaşanabilir, mesela ex partneriniz kapınızı da çalabilir ve şans isteyebilir.

Bu dönem aşırı yağışlardan kaynaklı sel, toprak kayması gibi durumlar yaşanabilir.Ayrıca ciddi trafik kazaları meydana gelebilir veya kaza sayısında artış olabilir.Sırlar da  ortaya çıkabilir

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi