SOMUTLUK İSTEYEN ARALIK AYI

       Bu ay ile birlikte artık 2022 bitiyor,yılı Mars retrosu ile kapatıyoruz, çevremizde bol miktarda bilgi kirliliği mevcut. Bir çoğumuz yılı bitime koşuşturması ile birlikte şuursuzca hareket etmek isteyebiliriz. Bu dönem daha gerçekçi ve sakin hareket etmeliyiz. Sinirlerimize yenilmeden mümkün olduğunca öfkemizi kontrol altına almalıyız. 8 Aralıkta meydana gelecek olan İkizler burcunda ki Dolunay  ile birlikte dilimizin kemiği olmayabilir ve gökyüzünde netlik halim iken daha sonra pişman olacağımız sözler sarf edebiliriz.

      Çevremizde bulunan bilgi kirliliği sosyal medya üzerinden de devam edecek ve siber saldırılara da aslında açık olduğumuz bir ay. Ayrıca ülke ve dünya genelinde saldırlar, patlamalar ile de karşılaşabiliriz, bu durum Ocak ayının ortasına kadar devam ediyor.

      Gökyüzünde bu ay Merkür,Venüs,Güneş Oğlak burcunda hareket edecek. 23 Aralıkta Yeniayda, Oğlak burcunda gerçeklemesi ile birlikte, bizlerde daha seçisi ve gerçekçi olmak isteyeceğiz. Özellikle ilişkilerimizde güven ve sadakat ön plana geçebilir. İlişkilerimizi masaya yatırabiliriz. Gerçek somutluk arayacağımız için, netliğe gidebilmek adına devam mı? Tamam mı? Kararlarını almak isteyebiliriz. Bu kararlarımız alırken, hayattan ne istediğimizi, ilişkimizin bizi gerçek anlamda besleyip beslemediğimizi düşünebiliriz. Bu güne kadar almak istediğimiz ancak, bir türlü duygularımız devreye girdiği için alamadığımız karaları duygusallıktan uzaklaşarak almamız muhtemel.

   Bu ay yılın son ayı olması sebebi ile birlikte birçoğumuz yeni yıl ile ilgili planlar yapıyor olabiliriz.2023 te kötü alışkanlığı bırakmak,çocuk sahibi ,iş değiştirmek, evlenmek,boşanmak vs...Gökyüzünün de ,hayatımızı yeniden yapılandırmak ile ilgili yeni karalar almak için desteklemesi tesadüf değil de, ne olabilir?Hadi kalkıp silkelenip sahip çıkalım hayatımıza…. Hayallere ulaşmak ufak bir adım ile başlamaz mı? Endişelenmeyin..

 Endişe yanlış kullanılan hayal gücüdür.(Dan Zadra)

 Mutlu ve huzurlu bir ay  geçirmeniz dileğiyle.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi