MART AYI VİRAJ AYI

Mart ayında bizleri neler bekliyor?

Bu yıla -tüm dünya dahil- hepimiz hızlı başladık. 2020’nin diğer yıllardan farkını yıl bitiminde daha net anlayacağız. Mart ayı ise bu yılın en keskin aylarından olmaya aday bir ay.

Gökyüzünde 4 gezegen inci gibi Oğlak burcunda dizilerek bizlerin disiplin, sebat, odaklanma ve kontrolünü güçlendiriyor. Satürn ayın 22'sinde de kova burcuna geçecek. Tabii ki her ay olduğu gibi bir dolunayımız var, bu Başak burcunda. Bir de yeniayımız var, bu da Koç burcunda. Ayrıca 11'inde Merkür retrosu da bitmiş olacak.

Satürn ayın sonuna doğru Kova burcuna geçiş yapacak.Bu ne demek; olaylara bakış açımız değişecek, rasyonelleşerek düşüneceğiz ve adımlarımızı buna göre atmayı tercih edeceğiz. Yani şimdiye kadar baktığımız pencereden değil de başka bir pencereden bakmayı tercih edeceğiz.

Birçoğumuzun hayatıyla ilgili olarak keskin virajlarla karşılaşması muhtemel. Kaosu da çözümlemeyi de içinde barındıracağından; paniklemeden sakince akışta kalabilenlerin, ödüllerini alabileceği bir sürece başlıyoruz. İlişkilerde zorlanmaların, engellemelerin ayrıca depresif durumların da görülebileceği bir dönem. Krizler yaşarken bunları lehimize nasıl çevireceğimizi öğreneceğiz. Gizli saklı olan her ne varsa ortaya dökülmesi de çok olası.

Bu ay bazılarımızı “İlk görüşte aşk” kalıbının gerçek olduğuna ikna edebilir.

Hedeflerimize ilerleme gücümüz ve liderlik kapasitemizi etkin kullanabileceğimiz, aynı zamanda da inisiyatif alıp cesaretle hareket etmek istediğimiz bir süreçte olacağız. Yeniden doğmak için arzularımız tavan yapmış olabilir. İstenmeyen durumları yok etmek yıkmak için gerekli enerjiyi, ihtirası gökyüzü her ne kadar iliklerimize kadar hissettiriyor olsa dahi yeni

başlangıçlar yapmak için atışmaya girmekten, düşüncesizce ve bencilce hareket etmekten mümkünse kaçınalım. Dürtüsel olarak bunu isteyebiliriz.

Ayrıca bilinçaltımızda kalmış bazı netleşmeyen durumları su yüzüne çıkartmak arzusunda olacağız, bunları yaparken hoş olmayan gerçeklerle de karşılaşabiliriz, metanetli ve olgun kalabilirsek ne âlâ. Bu dönemde yakılmış gemiler için geriye dönüp bakmak söz konusu olmayabilir.

Özetle, Mart ayı önümüzdeki zaman diliminde hayatımızın temellerini atmak için keşfe çıkacağımız, adım atmak isteyeceğimiz, ayrıca düşüncelerimizin de yön değiştirmesinde etkili olacak enerjilere sahip.

Bu ay için gökyüzünün bizlere söylediği şey:

YENİDEN BAŞLAMAYA CESARETİ OLAN KAZANIR

Dünya genelinde ise inançlar ve politik konular üzerinde geri dönülemez dönüşümler, güç savaşları ve manipülatif hareketlerle karşılaşılabilir. Ayrıca Jüpiter ve Mars’ın bu ay birbirini tetiklemesiyle, çatışma riskini iyice arttırabileceği gibi ortamlar da hareketlenebilir.

Jüpiter, finans ve zenginlikle de ilgili olduğundan küresel anlamda da finansal konularda geri dönülemez dönüşümlere gitmek için tohumların atılmaya başlanacağı bir ay olması muhtemeldir.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi