MAYIS GÖKYÜZÜ  NELER SÖYLÜYOR

MAYIS GÖKYÜZÜ  NELER SÖYLÜYOR

    Gezegenlerin ve yıldızların göksel hareketleri bizlerin günlük yaşamını etkilediği gibi, duygu durumlarımızı da değiştirebiliyor. Bu yılın en hareketli ve her türlü değişime açık ayını yaşayabiliriz.

    Mayıs ayında iş ve ekonomi ile ilgili konularımız daha fazla gündemde olabilir. Bu ay gökyüzü çok hareketli olduğundan her birimiz birbirimizden meraklı olabiliriz.

     İletişim süreçlerimiz daha hızlı olabilir ve daha rahat kararlar alabiliriz. Kararlarımızın daha mantıklı ve makul olması ise muhtemeldir. 30 Mayıs retrosuna kadar kararlarınızı alabilirseniz daha iyi olur. İkili ilişkilerde doğru iletişim kuranlar avantajlı olabilir, bazı ilişkiler de sona erebilir.

   11 Mayıs’ta Boğa burcunda bir Yeniay meydana geliyor, bu Yeniaydan sonra önemli adımlar atmak isteyebiliriz. Özellikle maddi konular ile ilgili daha fazla atılımlar yapmak isteyebiliriz.

   14 Mayıs’tan itibaren iki aylığına Jüpiter, bolluk bereket gezegenimiz Balık burcuna geçecek. Bu geçiş ile dağılmalar ve çözümlemeler meydana gelebilir. Şükür ve yeterlilik duygumuzu daha fazla hissedebiliriz. İçimizdeki ruhsal yön ile de bütünleşmemiz daha fazla mümkün olabilir.

     26 Mayıs’ta Yay burcunda Ay tutulması  meydana geliyor. Tutulmalar astrolojide güçlü olaylar olarak nitelendirilir. Ay tutulmaları bize krizler yaşatabilir, taşkın duygu durumumuzu kontrol etmekte zorlanabiliriz. Bu krizleri ise dengede kalarak atlatabiliriz. Uzağı görebilirken burnumuzun ucunu göremeyebiliriz. İnandıklarımız değer verdiklerimiz ile ilgili olaylar yaşayabiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi