İLAHİ ADALET PEK YAKINDA

İLAHİ ADALET PEK YAKINDA

14 Mayıs -28 Temmuz arasında kısa süreliğine Jüpiter Balık burcuna geçti. Jüpiter her birimizin haritasında koruyucu gücüdür. Genişletmeyi, bilgiyi ve öğrenmeyi temsil eder. Balık burcunda en güçlü olduğu konumdadır.

Her 12 yılda bir burç değiştirir. Şu an kısa süreliğine Balık burcuna geçti, 29 Aralık-11 Mayıs 2022 arsında yaşayacaklarınızın ön hazırlığı diyebiliriz. Bundan 12 yıl önce hayatınızda ne gibi değişikler oldu.Bir düşünün, tıpa tıp aynı olmazsa dahi onlara benzer olaylar yaşamanız muhtemeldir.

Bu sürede yaşamımıza dair gerçeklik arayışlarımız, beklentilerimiz ve umutlarımızda artışlar meydana gelebilir. Kimilerimiz için güçlü bir motivasyon kaynağı olarak duygularımız güçlendirirken kimilerimiz için parasal kaynaklarda bir genişleme, kimilerimiz de ise sağlıkta bir şifalanmaya getirebilir.

Jüpiter ilahi adaleti anlatır.Jüpiter’in  Temmuz sonunda kadar bu seyri devam ederken gökyüzünde aynı zamanda 26  Mayıs ‘bir ay tutulması 1O Haziran’da bir güneş tutulması meydana gelecek.Bir çoğumuzda kadersel olaylarımızı yaşayabiliriz.Hayatımızda hangi konuda kadersel değişimler gerekiyor ise o noktalara dokunarak  yenilik ve şanslar dağıtacaktır.,

Yeni eğitimler, başka ülkelerde yaşamlar, iş, güç, mesleki konularda netleşmeler ve tüm ikili ilişkilerde aşk hayatı da dahil iyileşmeler yaşanırken,ayrılık kararları da alabiliriz. Hayatımızda nasıl tamamlanması gerekiyorsa farkında olmadan yaşayacağımız olayların seyri bizi o yöne doğru itecektir.

Bu transit ve tutulmaların etkisi bizi düşünmeye ve bazı kırılımlara doğru yönlendirebilir. Her birinizin hayatında yaşanacakların istediğiniz gibi olması dileğiyle  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi