400 Bin TL'yi Faizsiz Şartsız Veriyor! Üstelik 12 Ay Erteleme İmkanı Sunulacak

400 Bin TL'yi Faizsiz Şartsız Veriyor! Üstelik 12 Ay Erteleme İmkanı Sunulacak

Türkiye ekonomisine destek olmaya devam eden Ziraat Bankası, vatandaşların maddi sıkıntılarını hafifletmek için yeni bir fırsat sunuyor. Tamamen faizsiz ve 84 ay vadeli 400.000 TL kredi imkanıyla birlikte, ödemelerde 1 yıl erteleme seçeneği sunuluyor. Bu kredi paketi, 2021'de başlatılan destek kampanyasının 2024 duyurusu ile hayata geçiyor. Köy hayatına özlem duyanlar için Ziraat Bankası'dan heyecan verici bir fırsat! Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi ile köye dönüş teşvik ediliyor ve hayvancılık destekleniyor. Erzincan Valiliği'nin de desteğiyle, başvurular yeni protokolle 2 sene daha uzatıldı.

Ziraat Bankası Köyde Yaşam Projesi Başvuru Şartları

Başvuru için gereken kriterler şu şekildedir:
  • Başvuru tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • Protokol tarihinde küçükbaş hayvancılık yapıyor olmak veya daha önce yapmış olmak,
  • İlçe merkezi veya köylerinde ikamet ediyor olmak,
  • Küçükbaş hayvanları barındırmak için uygun barınaklara sahip olmak,
  • Faaliyet gösterilen bölgedeki mera veya otlaklardan yararlanıyor olmak,
  • Yıllık kaba yem ihtiyacının en az %50'sini karşılayacak şekilde tarla veya kiralık arazi bulundurmak, Projeye dahil edilen dişi küçükbaş hayvan varlığını en az 100 başa çıkarmak ve projenin devamı boyunca bu sayıyı 100'ün altına düşürmemek.

Ziraat Bankası'ndan Köyde Yaşam İçin Dev Destek

Ziraat Bankası'nın köyde yaşamı tercih edenler ve hayvancılığı teşvik etmek isteyenlere yönelik destek paketinden yararlanmak isteyenler, başvurularını İl Tarım ve Orman Müdürlükleri aracılığıyla yapabilirler. Bu kredi paketi, 12 ay ödemesiz dönem sunarak toplamda 84 ay vadeli ve 400.000 TL limitli bir destek sunuyor. Anlaşmalı iller her geçen gün artmakta, bu nedenle başvuruda bulunmak isteyenlerin ilgili müdürlükle iletişime geçmeleri önerilir.