5000 TL Yatıyor! Ziraat Bankası'ndan Bankkart Sahiplerine Özel Kampanya

5000 TL Yatıyor! Ziraat Bankası'ndan Bankkart Sahiplerine Özel Kampanya

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcıları için heyecan verici bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında, kart sahipleri yapacakları harcamalarla tam 5 bin TL'ye kadar kazanç elde edebilecekler. Bu avantajlı kampanya ile Bankkart kullanıcılarına büyük fırsatlar sunulurken, harcamalarından ek gelir elde etme şansı veriliyor.

Fulltrip'te Bankkart Harcamalarına Büyük Ödüller

Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası, Bankkart kullanıcılarına heyecan verici fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özellikleriyle Fulltrip üzerinden yapılan otel rezervasyonlarında büyük ödüller kazanma şansı var. 1 Haziran 2024 tarihi ve sonrasında tek seferde gerçekleşen harcamalarda, 10.000 TL - 24.999 TL arası alışverişe 1.000 TL, 25.000 TL - 49.999 TL arası alışverişe 2.000 TL, 50.000 TL ve üzeri alışverişe ise tam 5.000 TL Bankkart Lira hediye ediliyor.

Ziraat Bankası'ndan Dev Kampanya

Ziraat Bankası'nın kampanyası 1 Haziran 2024'ten itibaren geçerli olacak. Kampanya, 1 - 29 Şubat 2024 arasında otel rezervasyonlarında geçerli olacak ve peşin veya taksitli işlemlerde uygulanacak. Kampanyaya katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla başvurulabilecek. Katılım için "FULLTRIP" yazıp 4757'ye SMS gönderilmesi gerekiyor.

Ödül Kazanma ve Kullanım Şartları

Kampanya süresince kazanılan Bankkart Liraları, 8 Mart 2024 tarihinde hesaplara yüklenecek ve kullanılmayan tutarlar 15 Nisan 2024 tarihinde geri alınacaktır. Bir müşteri, kampanya dönemi boyunca en fazla 5.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Kampanya müşteri bazındadır ve her bir müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir. Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Ödül Kullanımı ve İptal Şartları

Bankkart Lira kullanımı, iptal/iade işlemleri ve ücretsiz işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya sonrası elde edilen ödüllerin iptal veya iade edilmesi durumunda, Bankkart Liraları geri alınacaktır. Yeterli bakiye bulunmaması halinde kalan tutar, müşterinin hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır. Ziraat Bankası, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahiplerine, hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle kampanyadan yararlanma fırsatı sunmaktadır.