9 Bin TL Maaşınızda! Emekli Dostu Bankalar Şubat'ta Ek Ödemeyle Sürpriz Yapıyor

9 Bin TL Maaşınızda! Emekli Dostu Bankalar Şubat'ta Ek Ödemeyle Sürpriz Yapıyor

Emekliler için 2024 yılında önemli gelişmeler yaşanıyor. Memur emeklilerine yapılan yüzde 49,25'lik zam kararının ardından, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için de refah payı eklemesiyle eşitlik sağlandı. Tüm emeklilere eşit oranda uygulanan zam ile birlikte ödemelerde artış yaşandı. Bankaların emekli promosyon ödemeleri de artış gösterdi. Detaylar haberimizde!

2024'te Hangi Banka Ne Kadar Ödüyor?

2024 emekli promosyonu veren bankalar arasında liderlik koltuğunu ING Bank alıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na mensup emeklilere sunulan promosyon ödemeleri, artan emekli maaşlarıyla uyumlu bir şekilde güncellendi. ING Bank'ın öncülüğünde, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası da emekli promosyon ödemelerini artırdı. Hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığını öğrenmek için detayları inceleyebilirsiniz.

Emekli Promosyonunda Liderlik ING Bank'ta

2024 yılında en yüksek emekli promosyonunu sunan banka, ING Bank olarak öne çıkıyor. ING Bank, 4A, 4B ve 4C kapsamındaki emeklilere özel olarak hazırladığı avantajlarla dikkat çekiyor. Cebimdeki Danışman uygulaması aracılığıyla emekliler, maaşlarını kolayca ING Bank'a taşıyabiliyor ve 15 bin TL'ye kadar olan promosyonlarını nakit olarak alabiliyorlar.

Emeklilere Özel Promosyon Fırsatı 9.000 TL'ye Kadar

Yapı Kredi Bankası, emekli maaş müşterilerine yönelik promosyon tutarında artışa gitti. Banka, 7 gün 24 saat kesintisiz online asistan desteği sunuyor ve bu hizmetle emeklilere özel bir ayrıcalık sağlıyor. Promosyon tutarı 7.500 TL iken, ek olarak sunulan 1.500 TL ek ödül ile birlikte emekliler, toplamda 9.000 TL'ye kadar promosyon alabiliyorlar.

2024 Emekli Promosyonlarında Diğer Bankaların Sundukları

Diğer bankalar da 2024 emekli promosyonlarını güncelledi. Denizbank, müşterilerine 5 bin TL'ye kadar promosyon sunarken, Akbank ise bu tutarı 10 bin TL'ye kadar artırdı. Garanti BBVA, 7 bin 500 TL'ye ek olarak 1.000 TL bonus fırsatı sunarken, İş Bankası da maaş müşterisi olan emeklilere 7 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.