Akbank Cebinde Kartı Olanlara 100.000 TL Ödedi! Bankadan Yeni Açıklama Hemen Geldi!

Akbank Cebinde Kartı Olanlara 100.000 TL Ödedi! Bankadan Yeni Açıklama Hemen Geldi!
Akbank Cebinde Kartı Olanlara 100.000 TL Ödedi! Bankadan Yeni Açıklama Hemen Geldi! Akbank üzerinden başlatılan bu kampanyada nakit kredi alacak olan kişilere hızlı ve anında kredi imkanı tanınacak. Akbank yaptığı açıklamada 100 bin TL'ye kadar başvuru yapacak olan kişilere cep telefonları üzerinden de destek sağlayacaktır. Kredi almak isteyen herkes için başlatılan bu kampanya ay sonuna kadar devam edecektir.

AKBANK KREDİ KAMPANYASI DUYURULDU

Akbank üzerinden başvuru yapacak olan kişilere 100 bin TL kredi ödemesi olacak. Nakit kredi almak için bu bankadan işlem yapacaklar şu şartlara uygun olması gerekiyor. 
  • 18 yaş üzerinde olmak
  • TC vatandaşı olmak
  • Kredi notu 1500 ve üzerinde olmak
  • Banka icra borcu olmamak
  • E-Haciz olmamak
  • Emekli olması durumunda Maaş Müşterisi olmak
  • Sigortalı olarak çalışanlar, En az 3 aydır aynı iş yerinde çalışıyor olmak
Belirtilen bu şartlara uygun olan tüm bireysel müşteriler, Akbank üzerinden kredi başvurusu yapabileceklerdir. 

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU

Akbank kredi başvurusu için 1den fazla yöntem sunuyor. Banka üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler SMS atabilir ve sonucu öğrenebilirler. Akbank üzerinden SMS kredi başvurusu için KREDİ TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapılacak ve tanımlanan kredi hesaba yatacaktır. Akbank hesabı olanlar ise Akbank Direkt uygulamasından bu ihtiyaç kredisi kampanyası için destek alabileceklerdir. Akbank direkt uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat kredi başvurusu yaparak hemen aynı gün içinde işlem yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz. Akbank ihtiyaç kredisi ile ilgili detayları bankanın resmi internet sitesi üzerinden de kolayca öğrenebilirsiniz. Akbank resmi internet sitesi üzerinden ve bankaların mesai saatleri içerisinde kredi başvurusu yapabileceksiniz.