Banka Hesabına Maaş Gelenlere Müjde! Akbank 3.000 TL Ekstra Kazanç Fırsatı Sunuyor

Banka Hesabına Maaş Gelenlere Müjde! Akbank 3.000 TL Ekstra Kazanç Fırsatı Sunuyor

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, maaşı bankaya yatan çalışanlara büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Özel sektörde çalışanların da faydalanabileceği bir kampanya duyuruldu! Maaş hesabı açan ve 12 ay boyunca düzenli para yatıracaklara söz verenlere 3.000 TL promosyon ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Akbank'tan Özel Sektör Promosyonu

Akbank, özel sektör çalışanlarına özel bir fırsat sunuyor! 'Kazanan Akbanklı' programı kapsamında maaşını ya da düzenli gelirini her ay Akbank'a getirenler, 12 ay boyunca her ay tek seferde belirli koşulları yerine getirerek 3.000 TL'ye varan chip-para promosyonu kazanacaklar. Akbank'ın düzenlediği muhteşem kampanyanın detayları: 15.000 – 25.000 TL arası bakiye transferinde 1.500 TL chip-para hediye! 25.000 – 50.000 TL üzeri bakiye transferinde 2.000 TL chip-para ödülü! 50.000 TL üzeri bakiye transferinde tam 3.000 TL chip-para ödemesi yapılacak.

Kazanan Akbanklı Programı

Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olma sürecini tamamlayarak ilk defa Akbanklı olanlar, müşteri olma tarihlerinden itibaren kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya süresince Akbank Mobil üzerinden başvuruda bulunan yeni müşteriler, 35 gün içinde başvuru yapabilirler. Maaş müşterisi olmayanlar ve kampanya şartlarına uymayanlar maalesef bu avantajdan faydalanamayacak ve para iadesi alamayacaklar. Kazanılan 3.000 TL'lik para iadesi chip para olarak ödenirken, para ödülü almak isteyenlerin otomatik ödeme talimatı vermeleri gerekmektedir. Bu şartlara uyan katılımcılara, maaş tutarlarına göre 3.000 TL'ye kadar para iadesi yapılacaktır.