Alışveriş Tutkunlarına Müjde! O Banka 100 Bin TL'ye Kadar Krediyi Trink Veriyor

Alışveriş Tutkunlarına Müjde! O Banka 100 Bin TL'ye Kadar Krediyi Trink Veriyor

Yapı Kredi, alışveriş kredisi almak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! Banka, özel alışveriş kredisiyle 100 Bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Artık ihtiyaçlarınızı ertelemeye son. İşte detaylar...

Yapı Kredi'den Alışveriş Kredisi

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine cazip bir fırsat sunarak, avantajlı ödeme seçenekleriyle alışveriş kredisi sağlıyor. İhtiyaçlarınızı ertelemeyin, Yapı Kredi Bankası'ndaki bu kampanya sayesinde kolayca alışveriş kredisi sahibi olabilirsiniz. Banka müşterisi olmanız yeterlidir. Banka müşterileri ayrıca 36 aya varan vade seçeneklerinden de faydalanabilirler. Bu alışveriş kredisiyle ihtiyaçlarınıza rahatça ulaşabilir ve bütçenize uygun vade seçenekleriyle ödeme yapabilirsiniz. Yapı Kredi'nin sunduğu kredilerde 36 aya kadar vade seçenekleri, 100 Bin TL ve üzeri kredilerde ise 12 aya kadar vade imkanı sizleri bekliyor.

100 Bin TL'ye Kadar Kredi Çekebilirsiniz

Yapı Kredi, alışveriş yapmak için harika bir fırsat sunuyor! Artık istediğiniz şeyi satın alırken beklemek zorunda değilsiniz. 100 Bin TL'ye kadar olan kredi fırsatıyla istediğiniz miktarı hemen çekebilir ve uygun vade seçenekleriyle geri ödeyebilirsiniz. Kredi kartı limitiniz yetersizse endişe etmeyin! Bu krediyle ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz. Yapı Kredi'nin anlaşmalı olduğu mağazalardan veya internet sitelerinden alışveriş yapmak çok kolay! Market alışverişi, giyim, ev eşyaları ve daha fazlası için Yapı Kredi alışveriş kredisini kullanabilirsiniz. Yapı Kredi alışveriş kredisiyle ilgili detaylı bilgi almak için Yapı Kredi müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.