Bakanlık Müjdeyi Duyurdu! O Kişilere 12 Bin TL Ödeme Yapılacak

Bakanlık Müjdeyi Duyurdu! O Kişilere 12 Bin TL Ödeme Yapılacak
Geçim sıkıntısı çeken ev hanımlarına yönelik büyük bir müjde geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, ev hanımlarına 12 bin TL destek ödemesi yapılacak. İşte detaylar ve başvuru şartları...

2024'te sosyal destek ödemelerinde yapılan zamlar sonrası, ev hanımlarına yönelik beklenen haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 12 bin TL'lik bir ödeme yapılacağını duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, ev hanımlarına devlet desteği başvurusu nasıl yapılır? Ne kadar destek alınabilir? Başvuru şartları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde...

2024 Yılında Dev Ödemeler Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2024 yılında sosyal destek ödemelerini yeniden düzenlediğini duyurdu ve çalışmayan ev hanımlarına müjdeli bir haber verdi. Artık ev hanımlarına aylık 2 bin TL ödeme yapılacak. Bu ödemeler 6 ay boyunca devam edecek ve toplamda 12 bin TL ödeme yapılacak.

Ödemeler Hızla Yapılacak

Ev hanımlarına yönelik devlet desteği ödemeleri hızla başlıyor! Her ay 2 bin TL olarak 6 ay boyunca devam edecek olan ödemeler, T.C. kimlik numarasıyla PTT veya Ziraat Bankası şubelerinden alınabilecek.

o-kisilere-12-bin-tl-odeme-yapilacak.webp

Ev Hanımlarına Yönelik Devlet Desteği Başvuruları Nasıl Yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan sosyal yardım ödemelerine başvurular, ev hanımlarının e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu işlem için ev hanımları, kendi T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle e-Devlet sistemine giriş yaparak başvurularını kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler.