Düşük Faiz Devri Başladı! Öğrenci Kredilerinde Faizler 0,99'a Geriledi

Düşük Faiz Devri Başladı! Öğrenci Kredilerinde Faizler 0,99'a Geriledi

Üniversite öğrencileri, ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, acil nakit ihtiyaçları için bankaların sunduğu kredi fırsatlarına yöneliyorlar. Artan enflasyon ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle ailelerinden uzakta yaşayanlar zorlanırken, aileleriyle yaşayan gençler de ekonomik problemlerle karşı karşıya kalıyorlar. Bu durumda, üniversite öğrencilerine yönelik düşük faizli kredi kampanyaları büyük önem taşıyor. Peki, hangi bankalar en düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor? İşte bu sorunun cevabını arayan üniversite öğrencileri için bankaların düşük faizli kredi seçenekleri...

ING Bank'tan Öğrencilere Özel Destek

ING Bank, öğrencilerin acil, temel ve diğer tüm ihtiyaçlarını desteklemek için çeşitli kampanyalar sunuyor. Banka, özellikle öğrencilere yönelik düşük faizli kredi seçenekleri sunarak dikkat çekiyor. Diğer birçok bankanın faiz oranları yüzde 3 seviyelerindeyken, ING Bank'ın sunduğu düşük faiz oranı, bu yılın en rekabetçi faiz oranlarından biri olarak kabul ediliyor.

Düşük Faizli Kredi Kampanyası

ING Bank, öğrencilere yönelik 3 ay ertelemeli ve düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. Banka, faiz oranını %0,99 olarak belirledi. Örneğin, 5 bin TL kredi çeken bir öğrenci için 36 ay vade seçeneğiyle aylık ödeme miktarı 174 TL oluyor. Ancak, alınan 5 bin TL anında nakdin toplam geri ödeme tutarı ise 6 bin 305 TL'ye ulaşıyor.

Bankaların Öğrencilere Sunduğu Kredi Seçenekleri ve Faiz Oranları

Üniversite öğrencileri, kredi kartı alma ve kredi çekme konularında araştırmalar yapıyorlar. Bankalar da öğrencilere yönelik kredi seçeneklerinde düzenlemeler yapıyor. İşte bazı bankaların öğrencilere sunduğu kredi seçenekleri:
  • QNB Finansbank: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %3,74 faiz, 297 TL aylık ödeme.
  • Akbank: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %3,36 faiz, 278 TL aylık ödeme.
  • Anadolubank: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %3,79 faiz, 299 TL aylık ödeme.
  • Denizbank: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %4,05 faiz, 313 TL aylık ödeme.
  • Garanti BBVA: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %3,59 faiz, 285 TL aylık ödeme.
  • Vakıf Katılım: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %3,39 faiz, 280 TL aylık ödeme.
  • CEPTETEB: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %3,09 faiz, 265 TL aylık ödeme.
  • Albaraka, ING Bank'tan sonra en düşük faizli öğrenci kredisi veren bankalar arasında. %2,99 faiz oranıyla aylık geri ödemeleri 260 TL oluyor.
  • Şekerbank: 5 bin TL kredi, 36 ay vade, %4,79 faiz, 351 TL aylık ödeme.