Emeklilerin Gözü Aydın! Büyük Bekleyiş Sonunda Bitti! Artık Bu Miktar Ödeme Alacaklar

Emeklilerin Gözü Aydın! Büyük Bekleyiş Sonunda Bitti! Artık Bu Miktar Ödeme Alacaklar

TBMM Adalet Komisyonu'nda onaylanan son teklif, emeklilere büyük bir müjdeyi beraberinde getiriyor! Artık emeklilere verilecek olan ikramiye miktarı, 3 bin TL'ye yükseliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklaması, emekliler arasında büyük bir sevinç dalgası yarattı! Emekli bayram ikramiyesi, müjdeli haberle birlikte yüzde 50 artışla 3000 TL'ye yükseltildi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için Ramazan ve Kurban Bayramı'nda sağlanacak olan ikramiye miktarı ise toplamda 6 bin TL'ye kadar çıkıyor.

İkramiye 3 Bin TL'ye Yükseldi

Emekliler için sevindirici bir haber geldi. Emekli bayram ikramiyesi artık 3 bin TL! TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edilen teklifle, emeklilerin bayram sevinci katlanarak artıyor. Artık emekliler, bayramlarını daha da rahat bir şekilde geçirecekler.

Emekli İkramiyesinde Büyük Artış

Emekli ikramiyesinde yaşanan artış emekliler arasında büyük bir sevince yol açtı. TBMM Adalet Komisyonu'nda onaylanan madde ile emekli ikramiyesi 3 bin TL'ye çıkarıldı. Bu güzel haberle birlikte, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri Ramazan ve Kurban Bayramı'nda toplamda 6 bin TL'lik ikramiyeye kavuşacaklar.