Fiyatı Neredeyse 500 Bin TL Düştü! Sıfır Kilometre Ucuz Otomobil Arayanlara Müjde

Fiyatı Neredeyse 500 Bin TL Düştü! Sıfır Kilometre Ucuz Otomobil Arayanlara Müjde

Sıfır kilometre araç almanın yüksek maliyeti, birçok kişinin şikayet ettiği bir durum haline geldi. Ancak, daha uygun fiyatlarla sıfır kilometre araç edinme isteği olanlar için bir fırsat var. Sınırlı sayıda müşteri için yaklaşık olarak yarı fiyatına sıfır kilometre otomobil satışı yapılmaktadır. Bu imkan, birçok kişinin ilgisini çekiyor ancak herkes tarafından kullanılamıyor.

Sıfır Kilometre Otomobil Satışları Artıyor

Sıfır kilometre otomobil satışlarında bazı modellerde düşüşler yaşanıyor. Bu durum, yetkili bayilerin ÖTV muafiyetli satışlara yönelmesine neden oluyor. ÖTV muafiyetinden yararlanma hakkına sahip olan müşterilere hızlı teslimat imkanı sunuluyor.

Sıfır Kilometre Otomobil Alımlarında Devletin Destek İmkanı

ÖTV muafiyeti, engelli vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla devlet tarafından sağlanan bir imkandır. Bu hak, %90 ve üzeri engeli olan bireylere yöneliktir ve sıfır kilometre otomobil alımlarında ÖTV ödemelerinden muaf tutulurlar. Bu sayede engelli bireylerin toplu ulaşımdan yararlanamama veya tam olarak faydalanamama durumlarına çözüm sunulmaktadır.

Sadece 605.000 TL'ye Sahip Olun

Popülerliğiyle dikkat çeken Renault Megane Sedan, standart fiyatı 1.088.000 TL olan bir otomobil. Ancak, ÖTV muafiyeti olan müşteriler için bu fiyat 605.000 TL'ye düşüyor. Böylece 2024 model Renault Megane Sedan, müşterilere daha uygun bir fiyatla sunuluyor. Bu kampanya, dikkat çekici cazip fırsatlar sunuyor.