Halkbank'tan 2 Milyon TL'ye Kadar Konut Kredisi! Aylık Taksitler Şimdi Açıklandı

Halkbank'tan 2 Milyon TL'ye Kadar Konut Kredisi! Aylık Taksitler Şimdi Açıklandı

Yükselen kira fiyatlarıyla birlikte ev sahibi olma arzusu artan vatandaşlar, ev almak için daha fazla araştırma yapıyor. Bu noktada bankaların sunacağı kredilerin yanı sıra aylık taksit miktarı da büyük önem taşıyor. Halkbank, resmi web sitesi üzerinden duyurduğu "Hesaplı Evim Konut Kredisi" ile dikkatleri üzerine çekiyor. 2 milyon TL'lik konut kredisi talebinde bulunanlar için vadeye göre ödenecek taksit tutarları açıklandı.

2 Milyon TL Aylık Taksit Tutarı Belli Oldu

Halkbank'tan alınacak 2 milyon TL konut kredisi için 120 ay vadede aylık 76.683,16 TL taksit ödenecek. Yüzde 3,79 faiz oranıyla belirlenen krediyle geri ödeme toplamı ise 9.201.979,20 TL olarak hesaplandı.

Halkbank'tan 1 Milyon TL Konut Kredisi Fırsatı

Artık 2 milyon TL'ye değil, sadece 1 milyon TL'ye konut sahibi olabilirsiniz. 120 ay vadeyle alınacak bu kredi için aylık ödenecek tutar sadece 38.341,58 TL. Toplam geri ödeme miktarı ise 4.600.989,60 TL. Üstelik faiz oranı sadece %3,79! Hayallerinizdeki ev için Halkbank'ın konut kredisi fırsatlarını keşfetmek isteyenler, detaylı bilgi almak ve başvuru şartlarını öğrenmek için en yakın Halkbank şubesini ziyaret etmeleri veya çağrı merkezini aramaları tavsiye edilir. Faiz oranı ve geri ödeme planı, bireyin kredi notuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.