Ödemeleri Ertele Rahat Et! Akbank'ın 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası Başladı

Ödemeleri Ertele Rahat Et! Akbank'ın 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası Başladı

Ramazan'ın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar, artan ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların sunduğu kampanyalı kredilere yöneliyor. Bu çerçevede, son haberlere göre Akbank'ın ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sunacağı duyuruldu!

Akbank'tan 3 Ay Ödemesiz Kredi Fırsatı

Akbank, resmi web sitesinde "Akbank'ta 3 Ay Ödemesiz Kredi" başlığı altında bir açıklama yaparak kredinin detaylarını duyurdu. Banka, kredilere Akbank telefon şubesi, web sitesi veya mobil uygulama üzerinden başvurulabileceğini belirtti.

İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı

Akbank, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını açıkladı! Kampanya koşullarına göre, faiz oranları kredi tutarı, vade, müşteri risk skoru gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Size özel faiz oranları hakkında bilgi almak için Akbank Mobil, İnternet Bankacılığı, Müşteri İletişim Merkezi veya şubelerimizden destek alabilirsiniz. Akbank, kredi başvurularında esnek seçenekler sunuyor. Kredi bağlantılı hayat sigortası opsiyonuyla tercih sizin! Faiz oranları sigorta tercihinize göre değişiyor ve prim ile diğer poliçe şartları sigorta şirketlerince belirleniyor. 3 ay ertelemeli kredinizi Akbank Şubeleri, Telefon Şubesi, İnternet veya Mobil Uygulama üzerinden hemen kullanabilirsiniz.

Kredi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

Kredi tahsis ücretinin kredi tutarının binde 5’i kadar olduğu vurgulanırken, şubeden kredi kullanacak müşterilerden istenebilecek belgeler de belirtildi:
  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
  • Gerekli görülmesi halinde adres teyitli belge
  • Gelir belgesi (Maaş müşterilerinden istenmeyecek)
  • Özel sektör çalışanları için SGK Hizmet Döküm Belgesi (Maaş müşterilerinden istenmeyecek)